Головна Новини Суспільство події У яких областях школярів можуть відправити на дистанційне через погіршення епідситуації
commentss НОВИНИ Всі новини

У яких областях школярів можуть відправити на дистанційне через погіршення епідситуації

У двох областях учні можуть перейти на дистанційне вже з другого тижня навчання

7 вересня 2021, 20:55 comments1019
Поділіться публікацією:

У яких областях школярів можуть відправити на дистанційне через погіршення епідситуації

В "жовту" зону карантину можуть потрапити дві області, фото з відкритих джерел

Наразі дві області за крок від "жовтої" зони карантину. Про це повідомили у Facebook губернатор Сумської області Дмитро Живицький й перший заступник губернатора Рівненської області Сергій Подолін.

За словами Дмитра Живицького, з 13 вересня область може стати "жовтою" через погіршення епідемічної ситуації в регіоні та збільшення кількості хворих. У області низький рівень вакцинації серед освітян, тому навчальні заклади перейдуть на дистанційне навчання.

Губернатор вважає, що виною усьому погана організація процесу вакцинації учителів та вихователів головами громад та директорами навчальних закладів. У повідомленні Живицький наголосив, що зараз на СОVID-19 хворіють діти.

На Рівненщині ситуація не краща. За словами Сергія Подоліна, показники вакцинування в області дуже низькі. У перший тиждень вересня збільшилася кількість хворих на COVID-19, тому головний санітарний лікар області говорить про те, що область може перейти до "жовтої" зони.

Тому вже з 13 вересня на дистанційне навчання можуть перейти навчальні заклади області. Адже тільки у 46 навчальних закладах Рівненщини вже провакциновано 80% освітян, а це лише 26,7% від загальної кількості навчальних закладів, яких налічується 1230. У майже половини закладів вакцинувалося дуже мало працівників. При цьому вчителі шкіл активно роблять щеплення, а викладачі вишів та вихователі дитсадків відстають від колег. В області провакцинували двома дозами 92 579 осіб.

Стало відомо, що в "жовту" зону епідемічної небезпеки хочуть віднести усю країну з 13 вересня, таке рішення мають прийняти 9 вересня.

Як повідомляв портал "Коментарі", у Міністерстві охорони здоров'я розповіли що треба знати про вакцинацію хворим на рак. Щоб не захворіти на нову недугу, обов’язкові щеплення потрібно зробити пацієнтам, які потерпають від бронхіальної астми, серцево-судинних захворювань та діабету, аби надалі не піддавати своє життя смертельній загрозі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини