Головна Новини Суспільство події У Вінниці вчительку звинувачують у розбещенні неповнолітнього хлопчика: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Вінниці вчительку звинувачують у розбещенні неповнолітнього хлопчика: подробиці

Жінці загрожує до 5 років позбавлення волі

16 вересня 2021, 18:55
Поділіться публікацією:

В місті Вінниця правоохоронці почали розслідування щодо розбещення маленького хлопчика.  Про це інформує пресслужба Нацполіції Вінницької області.

У Вінниці вчительку звинувачують у розбещенні неповнолітнього хлопчика: подробиці

Ймовірне розбещення могло відбуватися у 2018-2019 роках (фото з відкритих джерел)

Зараз поліціянти Вінниччини перевіряють чи насправді   освітянка однієї з міських шкіл три роки тому обрала об’єктом для своїх розпусних дій свого маленького вихованця.

Дані про цей злочин занесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 156 Кримінального кодексу України (розбещення неповнолітніх).

Розслідується кримінальне провадження і працівники поліції  перевіряють за яких обставин стали можливими ці антиморальні дії шкільного педагога, в результаті яких  постраждала психіка маленького учня.

Санкція статті за розбещення неповнолітніх дітей передбачає 5 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували своїх читачів про те, що у Вінниці жорстоко вбили молоду дівчинуУ Вінниці жорстоко вбили 20-річну жительку Тульчинського району. Як стало відомо, інцидент стався 25 серпня у приміщенні літньої кухні місцевої жительки, у якої потерпіла знімала кімнату. Повідомляється, що на тілі загиблої були виявлені множинні колото-різані рани. З метою встановлення всіх обставин злочину та осіб, причетних до нього, правоохоронці провели низку оперативних і розшукових заходів, здійснили поквартирний обхід, проаналізували речові докази, які були знайдені на місці інциденту, а також отримали інформацію про підозрюваного.Оперативним шляхом співробітникам правоохоронних органів вдалося встановити особу підозрюваного. Ним виявився 32-річний житель Жмеринського району. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини