Головна Новини Суспільство події У Трускавці відбулася закрита вечірка депутатів: як розважалися "слуги народу" (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Трускавці відбулася закрита вечірка депутатів: як розважалися "слуги народу" (ВІДЕО)

У ток-шоу показали, як відривалися депутати

11 жовтня 2021, 18:46
Поділіться публікацією:








В курортному Трускавці відбулись закриті розваги партійців "Слуги народу", на яких був присутній і президент Володимир Зеленський. В ролі головного діджея виступав керівник цієї провладної  сили Давид Арахамія. Всі інші парламентарі розважались і танцювали під різні хіти.  Відео із спецвечірки для парламентських обранців оприлюднила  Катерина Осадча у своїй авторській програмі "Світське життя".

У Трускавці відбулася закрита вечірка депутатів: як розважалися "слуги народу" (ВІДЕО)

У Трускавці пройшла вечірка "слуг народу" (фото з відкритих джерел)

Очільник партійної фракції, який розважав колег, розказав, що хвилювався перед розважальною частиною, за яку відповідав. Музичні треки він використав із свого сету, який був розрахований на  молодих прихильників політсили. Тому звучали музика, яку любить і знає не одне покоління. Але вона всім подобається. Головний партієць парламенту навіть вибрав собі псевдонім і казав, що він діджей Давид Браун.

Камера зафіксувала присутнього на цих спецрозвагах очільника країни, який спілкується зі своїми однодумцями. А  парламентарка Мар'яна Безугла привернула до себе увагу пристрасними танцювальними рухами.

Авторка "Світського життя" теж добиралась спецтранспортом – мчала на поліцейській машині з маячками, бо була більше часу, як планувала і запізнювалась на поїзд до столиці. З Трускавця до Львова заїхала  з поліціянтами дуже швидко.

 Потім ведуча подякувала правоохоронцям, відзначивши в соціальних мережах, що якби не поліцейські, то поїзд поїхав без неї. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Трускавці нагородили "Слуг народу"На з'їзді політичної партії "Слуга народу" у Трускавці народним депутатам після засідання почали вручати нагороди за певні досягнення у роботі. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

джефф

21 жовтня 2021, 20:18

ваш президент клоун


Новини