Головна Новини Суспільство події У США знайшли підтвердження ймовірного витоку коронавірусу з лабораторії у Китаї - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

У США знайшли підтвердження ймовірного витоку коронавірусу з лабораторії у Китаї - ЗМІ

Новину опублікувало авторитетне видання, посилаючись на поінформовані джерела, які знайомі з секретними документами

8 червня 2021, 09:15
Поділіться публікацією:

Версія про те, що коронавірус випадково просочився з лабораторії в Ухані заслуговує на увагу світової спільноти. Про це йде мова у звіті національної лабораторії уряду США, пише "The Wall Street".

У США знайшли підтвердження ймовірного витоку коронавірусу з лабораторії у Китаї - ЗМІ

Коронавірус у світі. Фото з відкритих джерел.

У документі йдеться про те, що відповідне дослідження було проведено Ліверморською національною лабораторією Лоуренса в Каліфорнії у травні 2020 року. Його було надіслано Державним департаментом під час проведення  розслідування про походження пандемії коронавірусу у світі.

Компетентні фахівці, які знайомі з проведеним дослідженням, розповіли журналістам видання, що лабораторне дослідження підготував "Z-підрозділ" Ліверморської національної лабораторії Лоуренса, який є його розвідувальною структурою.

Окрім цього, стало відомо, що Лоуренс Лівермор має значний досвід у роботі з біологічними питаннями. Його висновок ґрунтується на геномному аналізі вірусу SARS-COV-2, що викликає COVID-19.

У США розвідка сьогодні розглядає та вивчає 2 можливі версії походження Covid-19. Перша — вірус виник під час аварії в лабораторії. Друга – під час контакту людини з зараженою твариною.

"Але вони не дійшли до висновку", — розповіло джерело у публікації.

До цього у звіті американської розвідки було повідомлення, що троє науковців Інституту вірусології, що в Ухані захворіли та звернулися за допомогою до медиків у листопаді 2019 року.

Нагадаємо, видання "Коментарі" вже інформувало про те, що розвідка у США має нові та ще не досліджені факти, пов’язані із причиною виникнення коронавірусу. Президент країни дав 90 днів спецслужбам, аби ті знайшли джерело світової пандемії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини