Головна Новини Суспільство події У США розповіли, в якому випадку ЗСУ зможуть повернути весь Донбас
commentss НОВИНИ Всі новини

У США розповіли, в якому випадку ЗСУ зможуть повернути весь Донбас

Військові експерти назвали три варіанти розвитку війни

14 травня 2022, 12:08 comments1674
Поділіться публікацією:

Українська армія має дуже хороший шанс повернути і Донецьк, і Луганськ під контроль України. Але, коли це вдасться зробити, залежить від того, як буде поводити себе російська армія в найближчі місяці. Москва має три варіанти, як діяти. Перший варіант полягає у тому, що Кремль може спробувати анексувати вже захоплені території. Другий варіант у тому, що путінський режим спробує кинути ще більше російських військових, збільшивши темпи прихованої мобілізації. Є і третій варіант – Москва продовжуватиме ставити перед своїми військовими нездійсненні цілі. У результаті через брак ресурсів Росія зазнає поразки в цій війні. Як повідомляє видання "Коментарі", про це повідомляється в сьогоднішньому звіті Інституту вивчення війни США.

У США розповіли, в якому випадку ЗСУ зможуть повернути весь Донбас

ЗСУ. Фото: Генштаб ЗСУ у Facebook

Військові аналітики уточнюють, що мобілізація не зможе врятувати Росію від поразки.

Також експерти звертають увагу на те, що саме рішення президента Росії Володимира Путіна вторгнутися в Україну вже не є адекватним. Тому сподіватися на те, що військове керівництво Росії керуватиметься тверезими оцінками при прийнятті рішень, не доводиться.

У США вважають, що українські захисники можуть вибити російських загарбників з окупованих Донецька та Луганська або досягти плану мінімум і вибити окупантів до тих позицій, які вони займали до 24 лютого, коли й відбулося повномасштабне вторгнення. Перед ВСУ відкриваються великі можливості щодо звільнення українських територій на Донбасі, якщо російські війська не припинять наступ Якщо ж Москва ухвалить рішення припинити наступальну операцію – це стане ознакою того, що Кремль готується до швидкої анексії.

Читайте також на порталі "Коментарі" – президент Зеленський заявив про нові деокуповані населені пункти.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

14 травня 2022, 11:21

Згадаймо, як вперто Імперія зла боролась роками за борг Януковича та Скіфське золото. Як вперто, в нас, улюбленець Зе - профффесор Гетьманцев посилює тиск на бізнес: впроваджує нові податки та РРО; посилює штрафи; надає більше прав контрольним органам - навіть зараз не бажаючи дочекатись перемоги. Як вперто Азарова та Гетьманцева захищають(ли) їх високі покровителі. Як податкова роками тиснула на бізнес в судах. Коли кожну справу та суперечку з будь-яким платником податків вперто доводила до верховного суду. Навіть, якщо програвала у нижчих судових інстанціях. Просто щоб виснажувати тих, з чиїх податків жила примушуючи до хабарів. Так поводились(яться) свої зі своїми. Скільки років будемо чекати капітуляції світового Зла?


Новини