Головна Новини Суспільство події У США експерт дав новий прогноз щодо ймовірної вартості біткойна
commentss НОВИНИ Всі новини

У США експерт дав новий прогноз щодо ймовірної вартості біткойна

Може піднятися до позначки 40 тисяч доларів. Такий прогноз, щодо флагмана ринку криптовалют – біткойна, дав генеральний директор компанії Galaxy Digital Майк Новограц, пишуть «Коментарі»

19 квітня 2023, 13:25 comments1916
Поділіться публікацією:

На думку експерта,  це трапиться у тому випадку, коли Федеральна резервна система США почне знижувати ставку. Також, за словами Новограца, золото, євро та криптовалюти біткойн досі  у "топі" конкуруючих інвестицій.

У США експерт дав новий прогноз щодо ймовірної вартості біткойна

Біткойн може стрибнути в ціні до 40 тисяч доларів

"Найбільш чіткими угодами були й будуть продовжуватися довгі операції з золотом, довгі євро, довгі біткойни, довгі Ethereum — ці активи, які повинні мати успіх, якщо ФРС припинить підвищення, а потім скоротить", — зазначає американський експерт.

Уповільнення економіки США – не за горами, вважає генеральний директор компанії Galaxy Digital. Зважаючи на банкрутство окремих регіональних банків кредитори, можуть прийняти рішення узяти менше позичальників, що призведе до кредитної кризи в Америці. Таким чином, Федеральна резервна система знизить ставки більш агресивно, аніж очікувалось, з початковим зниженням вартості запозичень. Це може трапитися у цьому уроці. 

"Біткойн мав величезний приріст. Ми можемо консолідуватися тут, перш ніж рухатися до $40 000, якщо ФРС буде грати так, як я думаю",— сказав експерт, вказуючи на вартість в 30 000 доларів, досягнуту цього тижня вперше, з червня 2022 року.

Як писали "Коментарі" куди краще вкладати гроші під час війни: думки експертів Видання запитало у фінансистів, який інструмент у нинішніх умовах найкраще вирішує проблему збереження й примноження заощаджень.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те,  завдяки продажам спеціальної партії солі "Міць.Українська кам’яна" вдалось зібрати 58,5 млн гривень. Завдяки цьому українська розвідка отримає 2200 безпілотників. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на міністра цифрової трансформації України Михайла Федорова.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини