Головна Новини Суспільство події У США дайвери випадково наткнулися на кістку мамонта
commentss НОВИНИ Всі новини

У США дайвери випадково наткнулися на кістку мамонта

Занурившись недавно в річку Піс на південному заході Флориди, вони також виявили скам'янілість вимерлої акули

7 травня 2021, 05:51
Поділіться публікацією:

Дайвери Дерек Деметер і Генрі Седлер виявили на дні річки Піс масивну стегнову кістку мамонта. Але на цьому їх знахідки не закінчилися. Хлопці — аквалангісти і палеонтологи-любителі, вважають 22-кілограмова кістка довжиною 1,2 метра належала колумбійському мамонтові.

У США дайвери випадково наткнулися на кістку мамонта

Дайвери (фото з відкритих джерел)

Занурившись недавно в річку Піс на південному заході Флориди, вони також виявили скам'янілість вимерлої акули і ікло шаблезубого котячого. Про це повідомляє The Daily Mail.

Дерек Деметер вважає, що стегнової кістки мамонта близько 100 тисяч років. Однак більш точно її вік визначать фахівці за допомогою радіовуглецевого датування.


Нагадаємо, часи  року грають величезну роль в житті тварин. Саме в весняний період наші вихованці, особливо кішки, підкоряються природі і починають шукати партнера. Якщо улюбленець постійно перебуває вдома і не має можливості контактувати з іншими тваринами — починаються крики, мічення території і дивна поведінка. У цей період як улюбленець, так і його господар може відчувати стрес. Столичний ветеринар Марія Тарасенко розповіла, як зробити максимально комфортним і спокійним період статевої активності. За словами експерта, статева активність тварин може наступати не тільки навесні. Наприклад, кішки активні цілий рік. У собак тічки 2 рази в рік. Період тічки у них залежить від дати народження. Коли у тварин підвищується активність, вони хочуть більше часу проводити на вулиці. Тому нерідкі випадки, коли кішки, намагаючись вибратися через вікно з квартири або будинку, падають з висоти і травмуються. Експерт зазначила, що як кішкам, так і собакам не варто давати будь-які гормональні препарати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини