Головна Новини Суспільство події У соцмережах повідомляють про затримання воєнкома Бориспільського ТЦК
commentss НОВИНИ Всі новини

У соцмережах повідомляють про затримання воєнкома Бориспільського ТЦК

У сомережах стверджують, що нібито затримали полковника Русіна

15 серпня 2024, 18:39 comments1172
Поділіться публікацією:

Як повідомив військовий Ярослав Годунок у Фейсбуці, буквально щойно був затриманий воєнком Бориспільського ТЦК полковник Сергій Русін. За інформацією Годунка, його вивели в кайданниках працівники СБУ, попередньо статті 114-1 протидія ЗСУ і 369-2 зловживання впливом.

У соцмережах повідомляють про затримання воєнкома Бориспільського ТЦК

Затримано воєнкома

"Скажу відверто, я ще такого конченого і притрушеного та непорядного воєнкома за всі роки не бачив в житті. Як він вів себе з колективом і бійцями та родинами загиблих та поранених НЕ можна мовчати, просто негідник хамло і га*дон. Воно повинно бути батьком для військових, а було ЧМОм. Десятки разів скрізь звертався в правоохоронні органи та вищестоящі, щоб прибрали цього ушльопка, який працював не на підсилення мобілізації і оборони, а на свій карман", — заявив Годунок.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що у Харкові викрито посадовця районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (РТЦК та СП), який вимагав хабар від популярного місцевого ресторану. За 1500 доларів США та постійну знижку у закладі він обіцяв не мобілізувати працівників та відвідувачів, а також забезпечити їх фіктивними документами про відстрочку від служби. Про це повідомили Спеціалізованій прокуратурі у сфері оборони Східного регіону. За даними слідства, 42-річний посадовець на початку червня 2024 року звернувся до керівництва відомого  харківського бару-ресторану з вимогою неправомірної вигоди. Він обіцяв не проводити мобілізаційні заходи щодо персоналу та клієнтів закладу, а також надати їм фальшиві документи, що гарантують відстрочку від призову на кілька тижнів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини