Головна Новини Суспільство події У шоу "Холостяк" бере участь колишня дружина екс-глави ОП Андрія Богдана (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

У шоу "Холостяк" бере участь колишня дружина екс-глави ОП Андрія Богдана (відео)

Тепер дівчина буде боротися за серце харківського бізнесмена, засновника логістичної компанії Михайла Залівако

26 лютого 2021, 02:11 comments1868
Поділіться публікацією:








В одинадцятому сезоні шоу "Холостяк" участь візьме колишня дружина екс-керівника Офісу президента Андрія Богдана Анна. Про це повідомляє телеканал СТБ.

У шоу "Холостяк" бере участь колишня дружина екс-глави ОП Андрія Богдана (відео)

Учасниця "Холостяка" (фото з відкритих джерел)

Тепер дівчина буде боротися за серце харківського бізнесмена, засновника логістичної компанії Михайла Залівако.

"Моїм колишнім чоловіком був Андрій Богдан. Він зробив мені пропозицію через три місяці нашого спілкування. Звичайно ж, я сказала" так ", — сказала Ганна.

До 2019 року Андрій Богдан був одружений на Ользі, з якої виховував чотирьох дочок: Вікторію, Анастасію, Катерину і Софію.

Як довго тривали відносини екс-керівника Офісу президента з Анною — невідомо, через те, що про другий шлюб чиновника в Мережі немає інформації.

Відзначимо, модель Дарина Хлистун яка разом з екс-"холостяком" Максом Михайлюком чекають дитину, розповіла в Instagram про першу реакції чоловіка на новину про її вагітність.

Нагадаємо, учасник романтичного телешоу "Холостяк" Микита Добринін разом зі своєю дружиною, переможницею проекту Дашею Квіткова, приголомшили шанувальників новиною про майбутнє поповнення в родині. Пара поділилася з передплатниками в Instargam фотографією з відпочинку на Мальдівах. На знімку Добринін стоїть перед своєю дружиною на колінах, а сама Квіткова позує в купальнику, який підкреслює її округлий живіт. А його дружина пізніше на сторінці в своєму Даша Instargam своєю чергою зізналася, на якому місяці вагітності перебуває. Користувачі в Instagram зраділи новини від подружньої пари і кинулися вітати їх з прийдешнім поповненням, посипавши побажаннями сімейного щастя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини