Головна Новини Суспільство події У СБУ зробили офіційну заяву щодо ситуації в країні
commentss НОВИНИ Всі новини

У СБУ зробили офіційну заяву щодо ситуації в країні

Стабільність та спокій в Україні залежать не лише від представників влади, а також від зважених дій кожного громадянина країни

14 лютого 2022, 11:41
Поділіться публікацією:

У Службі безпеки України заявили, що сьогодні держава зіткнулася з багатьма спробами нагнітання паніки, поширенням неправдивих відомостей, а також спотворенням реальної ситуації. Все це — ні що інше, як сильний прояв гібридної війни. Про це повідомляє прес-служба правоохоронного відомства.

У СБУ зробили офіційну заяву щодо ситуації в країні

СБУ - фото з відкритих джерел

Зазначається, що СБУ займається постійним аналізом різних сценаріїв розвитку ситуації – існує чіткий план дій щодо кожного з них. Спільно з керівництвом країни та представниками влади й інших правоохоронних відомств СБУ готова реагувати на події не лише коли виникає така потреба, а заздалегідь. Що вже відбувається.

Водночас, головними цілями сьогоднішнього нагнітання в інформаційному просторі в Службі безпеки називають викликати тривогу серед українців,   розхитати єдність громадян, а також підірвати довіру у здатність держави захистити суспільство.

Співробітники СБУ фіксують різні прояви гібридної війни в соцмережах, деяких засобах масової інформації, а також поширенні деякими політичними діячами російських наративів. При цьому протидію подібним проявам можна побачити у рішеннях Ради нацбезпеки, кількості ліквідованих кібератак, ботоферм тощо.

Проте, наголошують правоохоронці, на сьогодні стабільність та спокій в Україні залежать не лише від представників влади, а також від виважених дій кожного громадянина країни.

СБУ закликає зберігати спокій та "холодний розум", а також не піддаватися провокаціям:

"Паніка та дестабілізація грають на користь лише ворогам, а не Україні", — зазначили правоохоронці.

Раніше на порталі "Коментарі" — Кабмін забезпечить безпеку перельотів у повітряному просторі України: що думають експерти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини