Головна Новини Суспільство події У РосЗМІ назвали імена «господарів» Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

У РосЗМІ назвали імена «господарів» Криму

Журналісти дізналися, як друзі Путіна «поділили» півострів після анексії

20 березня 2021, 21:13
Поділіться публікацією:

Російське видання "Нова газета" опублікувало журналістське розслідування, в якому розказано, хто і як поділив Кримський півострів, анексований Росією. Серед імен — друзі президента Російської Федерації Володимира Путіна і місцеві чиновники.

У РосЗМІ назвали імена «господарів» Криму

Фото з відкритих джерел

Повідомляється, що ці люди заволоділи кримськими активами, посадили в депутатські та міністерські крісла своїх людей, помножили і продовжують примножувати свої статки, часом вступаючи в сутичку один із одним.

Серед "господарів Криму" названі:

- Юрій Ковальчук - російський підприємець, основний акціонер і колишній голова ради директорів банку "Росія". Йому належить шикарний маєток на березі мису Айя, будівництво триває.

- Аркадій Ротенберг — російський підприємець, мільярдер. У нього є розкішна дача в Ласпинській бухті.

- Сергій Аксьонов - російський державний і політичний діяч, після анексії став "правити" Кримом. А також Володимир Константинов — спікер так званого "кримського парламенту". Їхній бізнес-партнери і родичі опинилися всі "при посадах" в управлінні півостровом. Багаторазово збільшилися доходи їхніх близьких.

- Павло Лебедєв — екс-міністр оборони України. Активно розвиває свої проекти, серед яких готель "Аквамарин", що де-факто привласнив собі частину загальнодоступного пляжу в парку Перемоги.

Нагадаємо, в МЗС України заявили, що указ Володимира Путіна, який забороняє українським громадянам володіти землею в Криму, є юридично нікчемним. Це питання буде підніматися на засіданні Кримської платформи.

Раніше повідомлялося, що питанням повернення Криму Україні зайнялася РНБО. Експерти розповіли, про що говорять прийняті рішення і як вони можуть бути реалізовані.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини