Головна Новини Суспільство події У Росії з'явиться своя Tesla: компанія зібралася привласнити логотип відомого бренду
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії з'явиться своя Tesla: компанія зібралася привласнити логотип відомого бренду

Співробітники подали заявку на реєстрацію логотипу ще в кінці грудня

15 січня 2021, 16:20
Поділіться публікацією:

Російська компанія "Тульські пальники", яка займається виробництвом опалювальних систем, має намір зареєструвати товарний знак, який має максимальну схожість з логотипом американського бренду Tesla. Про це пише ФІПС.

У Росії з'явиться своя Tesla: компанія зібралася привласнити логотип відомого бренду

У Росії з'явиться своя Tesla. Фото: motor.ru

Повідомляється, що співробітники цієї компанії подали заявку на реєстрацію ще в кінці грудня минулого року. На логотипі теж зображена величезна буква "T", лише за тим винятком, що на ній відсутня вертикальна біла лінія. У разі її наявності, знак був би цілком ідентичний з емблемою компанії Ілона Маска.

Працівники російської компанії також розповідають, що при подачі заявки ніяких проблем не було, оскільки даний товарний знак буде зареєстрований в зовсім іншій сфері діяльності.

Якщо ж ця ідея виявиться успішною, то під логотипом Tesla в Росії будуть випускати запальнички, радіатори опалення, пальники для котлів, а також каміни, килими з підігрівом та обладнання для виробництва пари.

В кінці 2020 року стало відомо, що Tesla хоче вийти на індійський ринок. Американська компанія планує запустити продажу електрокарів, а потім збирається налагодити складання або навіть виробництво по повному циклу.

Як повідомляло видання "Коментарі", Tesla розповіла, де буде побудовано новий завод. Tesla планує почати виробництво зарядних пристроїв для електромобілів в Китаї у 2021 році, згідно з документом, поданим владі Шанхая американською компанією, яка прагне розширити продажу на найбільшому у світі автомобільному ринку.
Також ми писали, Tesla подорожчала на 40 млрд доларів за одну годину. Компанія з виробництва електрокарів Tesla, яка належить американському винахіднику і мільярдерові Ілону Маску, отримала належне визнання у фінансовому світі. Вже 21 грудня її включать в індекс S & P 500, що відображає 500 найбільших американських компаній.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини