Головна Новини Суспільство події У Росії п’яна мавпа атакувала п’ятьох людей
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії п’яна мавпа атакувала п’ятьох людей

П’яна мавпа бігала російськими вулицями та нападала на людей.

26 травня 2024, 13:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У російському місті Комсомольськ-на-Амурі мавпа-верветка під час застілля випила алкоголь та вибігла на вулицю. Перед тим, як тварину змогли впіймати, вона напала на кількох людей та покусала їх. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

У Росії п’яна мавпа атакувала п’ятьох людей

Мавпа-верветка атакувала росіян. Фото з відкритих джерел

Під час застілля 47-річна росіянка, на ім'я Анна хотіла похвалитись своїм вихованцем – мавпою, на ім'я Гарік. Жінка випустила мавпу-верветку з клітки та дозволила їй відпочивати поруч з гостями. В якийсь момент мавпа схопила пляшку алкоголю зі столу та почала його пити, після чого вибігла на вулицю.

Спочатку тварина стрибала по дахах будинків, а потім почала нападати на людей та кусати їх. Загалом мавпа атакувала щонайменше п’ятьох росіян, зокрема вагітну жінку. Через деякий час мавпу спіймали та помістили до притулку тварин. Тести поліції та ветеринарів показали алкогольне отруєння у тварини. 

Росіянка, яка була власницею мавпи заявила, що не буде забирати її додому. За словами росіянки, тварина стала ревнивою та агресивною від коли у жінки з’явився постійний партнер. Крім того, Анна готує гроші, щоб залагодити конфлікт з жертвами нападу мавпи. Чи накладе поліція адміністративний штраф за недогляд за твариною, наразі невідомо.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що тайський монах приборкав п'яного російського туриста, який влаштував погром на вулиці міста та чіплявся до перехожих.

Також "Коментарі" писали про російського туриста, який напідпитку прийшов до ресторану на Балі з сокирою та почав його трощити. Виявилось, що росіянин вже майже п'ять років живе на Балі, однак тепер його депортують в Росію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини