Головна Новини Суспільство події У РНБО відповіли, чи Путін розмістить ядерну зброю в Білорусі
commentss НОВИНИ Всі новини

У РНБО відповіли, чи Путін розмістить ядерну зброю в Білорусі

На переконання секретаря РНБО Олексія Данілова, диктатору не дозволять це зробити, рівень загрози розуміє навіть Лукашенко

29 березня 2023, 10:20
Поділіться публікацією:

Одна справа – гучні заяви, інша – реальність. Тому є великі сумніви, що Путіну вдасться розмістити ядерну зброю у Білорусі. Йому просто можуть не дозволити це зробити. Як повідомляє видання "Коментарі", таку думку в інтерв'ю "Radio NV" висловив секретар РНБО Олексій Данілов.

У РНБО відповіли, чи Путін розмістить ядерну зброю в Білорусі

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

"Страшилки Путіна, які адресовані насамперед Сполученим Штатам, не спрацюють. Чи буде він поширювати ядерну зброю по всіх країнах СНД, чи ні — це велике питання. Я не думаю, що йому хтось дасть розташовувати ядерну зброю в Білорусі", — заявив Данілов.

Він зазначив, що сам Лукашенко добре розуміє, що після заяв Путіна опиняється в дуже непростій ситуації. Найімовірніше, він сам буде проти розміщення російської ядерної зброї на території Білорусі.

Олексій Данілов вважає, що меседж Путіна щодо розміщення ядерної зброї в Білорусі – це запрошення США до переговорів.

"Це те, чим останній місяць-два займається Путін, вся російська машина. Вони дуже хочуть сісти за стіл переговорів для того, щоб зупинитись там, де вони сьогодні перебувають. І це для всіх розумних людей зрозуміла річ", — зазначив секретар РНБО.

Читайте також на порталі "Коментарі" — міністерство закордонних справ Республіки Білорусь (РБ) 28 березня спробувало виправдати намір російського диктатора Володимира Путіна розмістити тактичну ядерну зброю (ТЯЗ) на території РБ. Про що свідчить ця реакція? Чому досить стримано сприйняли путінські ядерні ігри представники НАТО та Китай? Як ситуація може розвиватись далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини