Головна Новини Суспільство події У РНБО попередили громадян про небезпеку 8 та 9 травня: озвучені рекомендації
commentss НОВИНИ Всі новини

У РНБО попередили громадян про небезпеку 8 та 9 травня: озвучені рекомендації

Окупанти не мають вагомих перемог на фронті, тому вони здатні посилити терор мирного населення

6 травня 2022, 15:00 comments1572
Поділіться публікацією:

Українцям потрібно з усією серйозністю ставитись до сигналів тривоги, які звучать практично щодня по всій території України, але особливу увагу слід звернути на сигнали тривоги 8 та 9 травня. Цими днями російським військовим може бути відданий наказ влаштувати масований обстріл українських міст та сіл, щоб максимально залякати населення. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву опублікував Центр протидії дезінформації при РНБО в офіційному Telegram-каналі.

У РНБО попередили громадян про небезпеку 8 та 9 травня: озвучені рекомендації

Ракета. ФОТО: з відкритих джерел

У повідомленні йдеться, що російські війська, як і раніше, не можуть звітувати про те, що їм вдалося виконати поставлені завдання із захоплення нових територій України. Тож до 9 травня Кремлю сьогодні нічого показати. Зазнаючи агресії та роздратованості Москва може наказати влаштувати масовий обстріл українських регіонів. Тому громадянам України не потрібно ігнорувати сигнали про повітряну тривогу, а також дотримуватись тих правил комендантської години, які діють в областях.

Раніше у МВС також повідомили, що 8 та 9 травня українцям потрібно намагатися не відвідувати громадські місця, максимально скоротити час перебування на відкритому повітрі, краще залишатися вдома, а почувши сигнал повітряної тривоги – вирушати в укриття. Правоохоронні органи 8 та 9 травня працюватимуть у посиленому режимі, щоб запобігти можливим провокаціям з боку країни-агресора.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Міноборони РФ наперед намагаються виправдати свої удари по містах України, навіть опублікували список міст, які обстрілюватимуть – ціль лікарні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини