Головна Новини Суспільство події У РФ звинувачують Цимбалюка в екстремізмі: журналіст не злякався - обіцяє всіх порвати
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ звинувачують Цимбалюка в екстремізмі: журналіст не злякався - обіцяє всіх порвати

Українського журналіста, кореспондента агентства УНІАН у Москві Романа Цимбалюка в Росії звинувачують в екстремізмі, поки що хочуть порушити кілька адміністративних справ

15 грудня 2021, 10:40
Поділіться публікацією:

Українського журналіста, блогера, кореспондента агентства УНІАН у Москві Романа Цимбалюка в РФ звинувачують в екстремізмі, поки що думають порушити кілька адміністративних справ. Як передає видання "Коментарі", про це розповів відомий адвокат Микола Полозов та сам Роман Цимбалюк у Facebook.

У РФ звинувачують Цимбалюка в екстремізмі: журналіст не злякався - обіцяє всіх порвати

Роман Цимбалюк та Микола Полозов. Фото з Facebook Полозова

Микола Полозов справедливо зазначив, що Роман Цимбалюк сьогодні єдиний офіційно акредитований український журналіст у Росії, незважаючи на це з ним вирішили розправитися поза законом, бо звинувачують в екстремізмі, що для Росії цілком властиво.

Адвокат розповів, що проти Романа хочуть порушити кілька адміністративних справ. І тут тривогу має викликати те, що межа між адміністративними та кримінальними справами дуже тонка. З огляду на політику російської держави можна зрозуміти, до чого ця історія може призвести.

За словами Полозова, зайвим підтвердженням того, що адміністративні справи – це загальна атака правоохоронних структур РФ та влади є те, що через пропагандистські ресурси Росії вже почали "зливати" інформацію про те, що Роман може бути причетний до "шпигунської діяльності".

Микола Полозов підтвердив, що він представлятиме інтереси Романа Цимбалюка у Росії.

Як видно з повідомлень у фейсбуці самого Романа Цимбалюка, новина про адміністративні справи його не сильно засмутила. Він підійшов з гумором до цієї інформації, заявивши, що "часи нині неспокійні, хунта біснується і зводить наклеп". Також журналіст зазначив, що він йтиме в захисті своїх прав до кінця і в ЄСПЛ обов'язково переможе, а гроші, які доведеться заплатити російській державі, він уже знає куди направити, а саме на підтримку дітей кримських татар, які зараз знаходяться фактично в полоні російської влади.

Читайте також на порталі "Коментарі" — режим Путіна під забороною: у США заговорили про вбивчу резолюцію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини