Головна Новини Суспільство події У РФ проблеми з живою силою – мобілізованих на війну з Україною орієнтують на 3 місяці, – Генштаб
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ проблеми з живою силою – мобілізованих на війну з Україною орієнтують на 3 місяці, – Генштаб

Морально-психологічний стан особового складу збройних сил Російської Федерації низький та має тенденцію до погіршення

7 квітня 2022, 07:30 comments2780
Поділіться публікацією:

Російські військкомати суттєво активізували роботу з залученням на війну в Україні нової живої сили. Причина – ворог продовжує зазнавати втрат і потребує доукомплектування розбитих підрозділів. Зокрема, основна увага націлена на залучення тих, хто був звільнений з армії після 2012 року. Найбільше окупаційним військам не вистачає водіїв, механіків-водіїв, розвідників, а також молодших командирів. Як інформує видання "Коментарі", про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу ЗСУ.

У РФ проблеми з живою силою – мобілізованих на війну з Україною орієнтують на 3 місяці, – Генштаб

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Також повідомляється, що частина тих російських підрозділів, які відступили та були перекинуті в Білорусь та Росію наразі знаходиться на території РФ. Військові весь час перебувають в областях, які є прикордонними з Україною. Окупаційні війська нікуди не відступають далі, військові проживають в наметах.

Російське військово-політичне командування до сих пір не змогло вирішити проблему з поповненням сил. Ті військові, які виведені з території Україні відмовляються повертатися на війну, а нових сил катастрофічно бракує. Тому й активізували роботу військові комісаріати. Ведеться активна робота з військовозобов’язаними. Причому в РФ офіційно не говорять, що шукають росіян, щоб кинути їх на війну в Україні. Мова йде про проведення зборів з підготовки терміном на 3 місяці. Шукають окупанти резерв і на території Придністров’я. Там проводиться агітаційна робота.

На тих територіях, які ворог тимчасово зумів окупувати, проводяться насильницькі дії стосовно населення. Зокрема, в тому ж Маріуполю люди досі лишаються заблокованими. Єдине, куди можуть виїхати знесилені маріупольці – це окуповані райони Донецької області.

Читайте також на порталі "Коментарі" – президент Зеленський заявив, що росіяни, які прийшли вбивати українців добре знають, що вони і є нацисти.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини