Головна Новини Суспільство події У Путіна з'явився ще один союзник: каже, що повністю підтримує його дії
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна з'явився ще один союзник: каже, що повністю підтримує його дії

Лідер КНДР сподівається на "продовження добросусідських відносин" з РФ

12 червня 2022, 08:50 comments2074
Поділіться публікацією:

Лідер КНДР Кім Чен Ин направив вітальну телеграму на ім'я російського президента Володимира Путіна. Північнокорейський диктатор привітав Путіна з днем Росії та заявив про повну підтримку злочинних дій його режиму. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у вітальній телеграмі, яку оприлюднило державне інформаційне агентство КНДР ЦТАК.

У Путіна з'явився ще один союзник: каже, що повністю підтримує його дії

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Кім Чен Ин заявив, що саме завдяки Путіну Росія стала сильнішою і навчилася ефективно долати всі складнощі. Також, мабуть, проводячи аналогію зі своїм правлінням північнокорейський диктатор зазначив, що Путіну вдається відстоювати гідність, права своєї держави, що викликає величезну підтримку серед росіян.

Лідер КНДР також підкреслив, що він вірить у те, що добросусідські зв'язки його країни та Росії лише зміцняться та отримають імпульс для розвитку.                                                                                          

Зазначимо, співпраці та зв'язків з КНДР уникають всіх цивілізованих країн у світі, адже в країні процвітає диктатура і голова КНДР цього не приховує. Більше того, він постійно загрожує тим країнам, які намагаються його критикувати та засуджувати наміри збільшувати ядерний потенціал. Путінський режим займає помірну позицію та підтримує зв'язки з північнокорейським режимом, негласно підтримуючи його.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Джо Байден вперше розповів, як відреагував президент Зеленський на його попередження про вторгнення РФ. Також глава Білого дому попередив, що мета Путіна – знищення не лише української нації як такої, а й знищення культури України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини