Головна Новини Суспільство події У Польщі затримано двох українців: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі затримано двох українців: що сталося

Прикордонна служба Польщі виявила нелегальний канал переміщення людей: затримано українців

5 жовтня 2024, 23:16
Поділіться публікацією:

У Польщі поліція затримала двох громадян України, яких підозрюють у організації незаконного перетину польсько-білоруського кордону. Про це інформує Підляський відділ польської Прикордонної служби. Як повідомляється, один із затриманих був заарештований на три місяці, тоді як другому заборонено виїзд з країни та призначено поліцейський нагляд.

У Польщі затримано двох українців: що сталося

У Польщі затримано українців за організацію нелегального перетину кордону

На автостраді А2 в Лодзькому воєводстві співробітники поліції міста Неборова затримали одного з чоловіків. Другий з громадян України був затриманий у місті Єленя-Гура, деталі затримання вказують на систематичну діяльність обох осіб з переправлення людей через державний кордон.

“Обидва чоловіки були звинувачені Білостоцькою окружною прокуратурою в організації багаторазових перетинів державного кордону всупереч чинному законодавству”, – заявили в Прикордонній службі.

За словами представників Прикордонної служби, обох українців було офіційно звинувачено Білостоцькою окружною прокуратурою за частиною статті про організацію багаторазових незаконних перетинів кордону. В рамках розслідування було зібрано достатньо матеріалів, що дозволили суду призначити запобіжні заходи.                                                                           

Читайте також на порталі “Коментарі” — Поліцейські Одещини викрили двох жителів Роздільнянського району, які за 7000 доларів організовували незаконне переправлення військовозобов'язаних чоловіків через державний кордон. Затримані наразі перебувають під слідством і їм загрожує до дев'яти років позбавлення волі. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини