Головна Новини Суспільство події У Польщі відкрили центр Дія: які послуги можна отримати
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі відкрили центр Дія: які послуги можна отримати

Мережа центрів Дія.Бізнес розпочала свою роботу у Польщі

17 травня 2022, 17:41
Поділіться публікацією:
У Варшаві відкрили саббренд Дії. Офіс Дії у Польщі відкрив очільник Мінцифри Михайло Федоров. Про це чиновник повідомив у соціальних мережах.
"Мережа центрів Дія.Бізнес зростає навіть у найскладніші часи. Відтепер є у Варшаві — столиці країни, що прийняла понад 3 млн українців. Усе, що потрібно для отримання послуг, — попередньо зареєструватися тут: cutt.ly/QHcKrMl",- йдеться у повідомленні міністра.
Уже з 18 травня кожен українець зможе отримати в центрі Дія.Бізнес безоплатні фахові консультації з:
відкриття бізнесу в Польщі;
отримання статусу біженця або інших правових підстав перебування на території Польщі;
умов проживання та працевлаштування в Польщі.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, скільки у вас стажу та на яку пенсію претендуєте, усе можна дізнатись у додатку "Дія". У Мінцифри прозвітували про старт ще однієї послуги для українців, яка може стати корисною. У додатку "Дія" у кілька кліків можна перевірити свій страховий стаж. Це може знадобитись тим, хто збирається на пенсію, змінює роботу або йде на лікарняний. Довідки ОК-5 та ОК-7 може згенерувати у свій смартфон будь-який користувач "Дії", повідомили у пресслужбі міністерства цифрової трансформації. Про те, що послуга з доступу до довідок ОК-5 та ОК-7 про страховий стаж зручна та потрібна, свідчить той факт, що лише за три дні українці подали понад 75 тисяч заявок до реєстрів через додаток "Дія". Щоб отримати довідку, виберіть у розділі "Послуги" варіант "Довідки". Далі оберіть потрібний вам документ і замовте його. За кілька секунд довідка буде у додатку. Ви можете її завантажити, або просто переглянути.

У Польщі відкрили центр Дія: які послуги можна отримати

Михайло Федоров відкрив офіс Дії у Варшаві (фото з відкритих джерел)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини