Головна Новини Суспільство події З початку року поліцейські врятували на воді 26 людей, - Андрій Крищенко
commentss НОВИНИ Всі новини

З початку року поліцейські врятували на воді 26 людей, - Андрій Крищенко

У поліції розповіли про статистику нещасних випадків на воді

25 червня 2021, 14:20
Поділіться публікацією:

Українці часто нехтують правилами поведінки на воді. Причиною біди є купання в стані алкогольного сп’яніння. Про це інформують на  офіційному сайті Національної поліції.

 З початку року поліцейські врятували на воді 26 людей, - Андрій Крищенко

Українці не дотримуються правил (фото: НП)

У повідомленні йдеться, що українці зовсім не дотримуються правил поведінки на воді.

Правоохоронці разом з рятувальниками проводять спільні рейди біля водойм, розповідають про важливі правила безпеки, аби хоч якось вплинути на свідомість людей.

 За словами начальника столичної поліції  Андрія Крищенка, копи постійно патрулюють акваторію водних об’єктів, щоб хоч якось змінити статистку та врятувати життя, тим, хто забуває про власну безпеку.

"Щодня працює водна поліція, патрулі несуть службу у місцях відпочинку громадян, а це — акваторія річки Дніпро з його протоками, затоками, зона Канівського водосховища та річки Десенка, що загалом складає близько 120 кілометрів.  Однак, попри всі превентивні заходи, з початку року у Києві на воді загинуло 42 особи, із них 20 осіб, серед яких один неповнолітній – у червні. Водночас поліцейські врятували 26 осіб, які намагалися перепливти Дніпро, але переоцінили свої сили. Більшість із них перебували у стані алкогольного сп’яніння", — розповів він.

Правоохоронці закликають киян та гостей бути обережними й не нехтувати правилами безпеки.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що у Москві потонув музикант Олександр ЛипницькийЕкс-учасник групи "Звуки Му" вважається загиблим, однак його тіло не знайдено. Пошуки призупинені на цей час. За версією членів сім'ї артиста музикант загинув, провалившись під лід на Москва-ріці десь в Московської області.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини