Головна Новини Суспільство події У поліцейських з'являться спеціальні нагрудні значки про вакцинацію
commentss НОВИНИ Всі новини

У поліцейських з'являться спеціальні нагрудні значки про вакцинацію

Для поліцейських розробили значки про вакцинацію

26 жовтня 2021, 11:10
Поділіться публікацією:

Працівники правоохоронних органів матимуть спеціальні значки на формі, які повідомлятимуть про вакцинацію їхнього носія проти COVID-19. Про це заявив глава МВС Денис Монастирський, повідомляє видання "Коментарі", посилаючись на ефір "Свобода слова на ICTV".

У поліцейських з'являться спеціальні нагрудні значки про вакцинацію

Поліція. Фото з відкритих джерел

За словами Дениса Монастирського, понад 70% поліцейських уже щеплені проти коронавірусу. При цьому міністр додав, що доводилося стикатися із ситуацією, коли поліцейські контролюють процес вакцинації, роблять зауваження тим, хто не вакцинований, а у відповідь отримують закиди у тому, що копи самі не вакциновані, тому не мають права дорікати іншим за відсутності вакцинації.

Глава МВС зазначив, що вже розроблено навіть спеціальні значки, які видаватимуться поліцейським, які пройшли повний курс вакцинації і тепер мають відповідне візуальне підтвердження.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Денис Монастирський повідомив, що особливу увагу поліція приділяє спецопераціям щодо виявлення центрів підробки ковід-сертифікатів. Глава МВС зазначив, що 90% таких центрів – це справжнісінькі аферисти, які просто виманюють гроші у довірливих громадян, пропонуючи свої послуги у наданні ковід-сертифікатів. Монастирський підкреслив, що поліцейському чи прикордоннику з планшетом не важко буде виявити, що документ про вакцинацію фальшивий.

Також раніше видання "Коментарі" повідомляло – нардеп 8-го скликання Верховної Ради Надія Савченко потрапила в аеропорт "Борисполь" з підробленим ковід-сертифікатом. Фальшиві документи виявили у Надії Савченко та її сестри.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини