Головна Новини Суспільство події У Пентагоні розповіли, на що може піти Путін, якщо український опір продовжиться
commentss НОВИНИ Всі новини

У Пентагоні розповіли, на що може піти Путін, якщо український опір продовжиться

Тривала війна загрожує скороченням російського модернізованого арсеналу озброєнь, а економічні санкції, ймовірно, кинуть Росію у затяжну економічну депресію та дипломатичну ізоляцію.

18 березня 2022, 16:00 comments1838
Поділіться публікацією:

Розвідка Пентагону припускає, якщо Україна продовжить чинити опір російському агресору, то президент Росії Володимир Путін може піти на те, що почне відкрито загрожувати застосуванням ядерної зброї проти Заходу. На такий крок він може піти, бо розуміє, що його солдати виснажуються, а техніка закінчується. Як передає видання "Коментарі", таку думку висловив директор Розвідувального управління Міністерства оборони США, генерал-лейтенант Скотт Беррієр, якого цитує Bloomberg.

У Пентагоні розповіли, на що може піти Путін, якщо український опір продовжиться

Пентагон. Фото: з відкритих джерел

Скотт Беррієр зазначив, що опір України з одного боку та економічні санкції Захід з іншого – в комплексі завдають сильного удару по Росії, яка вже нездатна виробляти сучасні високоточні боєприпаси і щодня війни завдає серйозної шкоди не тільки російській економіці, а й призводить до того, що у Росії скорочується модернізований арсенал озброєнь.

Крім цього, Росія занурюється в затяжну економічну депресію і опиняється у світовій ізоляції. Генерал-лейтенант додав, що Росії сьогодні не залишається іншого виходу, як розраховувати на свої ядерні засоби стримування, щоб, з одного боку, показати свою готовність Заходу відповісти радикально і різко, а з іншого боку, показати місцевому обивателю, внутрішній аудиторії, що у Кремлі, як і раніше, хочуть просуватися вперед і виконати поставлені завдання.

У Пентагоні вважають, що Росія продовжить війну в Україні доти, доки український уряд не ухвалить умов Москви.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російський вплив у світі тепер під великим питанням: експерти в ексклюзивному інтерв'ю розповіли, що з ним робить російсько-українська війна.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: bloomberg.com/news/articles/2022-03-17/putin-is-likely-to-make-nuclear-threats-if-war-drags-u-s-says?utm_campaign=socialflow-organic&utm_source=twitter&utm_content=business&utm_medium=social&cmpid=socialflow-twitter-business
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини