Головна Новини Суспільство події У партії Зеленського відмовчуються з приводу наркотичного приступу у свого депутата Бабака, - нардеп
commentss НОВИНИ Всі новини

У партії Зеленського відмовчуються з приводу наркотичного приступу у свого депутата Бабака, - нардеп

Сам Бабак на пряме запитання про відео нічого не відповів

10 листопада 2023, 10:57 comments9781
Поділіться публікацією:

В мережі третій день поспіль шириться відео з камер співробітників поліції, на якому особа, схожа на депутата "Слуги народу" Сергія Бабака зафільмована у неадекватному стані через перебування, ймовірно, під дією наркотичних речовин. У президентській фракції з цього приводу й досі жодним чином не відреагували, наголошує нардеп Олексій Гончаренко.  

У партії Зеленського відмовчуються з приводу наркотичного приступу у свого депутата Бабака, - нардеп

Відео на якому особа, схожа на депутата «Слуги народу» Сергія Бабака

"А ось і саме відео, на якому людина, ДУЖЕ схоже на нардепа Сергія Бабака, має наркотичний приступ. Нагадую, він обіймає посаду голови комітету з питанб освіти.  Просто шок", — написав Гончаренко у власному телеграм-каналі

Видео:

Гончаренко додав, що сам Бабак мав можливість прокоментувати достовірність кадрів у Верховній раді, але вирішив "відмовчатися". Так само, за його словами, відмовчується і влада.  

"Сергій мовчить. Вчора спеціально згадав його в Раді, щоб він мав право на репліку, де міг би заявити: він чи не він на відео. Він промовчав. Висновки робіть самі. Чи може така людина займати пост голови комітету освіти? Очевидно, ні. Чи буде реакція влади? Звісно ж, ні", — зауважив народний депутат.

Цікаво, що під час виступу Гончаренка в Раді щодо вказаного інциденту, його намагався перебити голова парламенту Руслан Стефанчук, заперечуючи проти прямих запитань Бабаку з приводу відео. 

"Яке це має відношення до освітніх питань?", — почав говорити Руслан Стефанчук.  

"Пряме відношення", — відповів Гончаренко, адже Бабак обіймає посаду голови освітнього комітету Верховної Ради.  

Видео:

Варто нагадати, що "слуги народу" раніше виключили зі своєї фракції вже не одного депутата через порушення ними етичного кодексу народних депутатів.  

У ситуації ж з Бабаком, ані голова партії Олена Шуляк, ані голова фракції "Слуга народу" в парламенті Давид Арахамія, ані його заступники, ані керівництво Верховної ради з числа "слуг" жодним чином не відреагували на ймовірну наркотичну залежність представника президентської політичної сили.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини