Головна Новини Суспільство події У парламенті спрогнозували нову фазу бойових дій уже у червні-липні
commentss НОВИНИ Всі новини

У парламенті спрогнозували нову фазу бойових дій уже у червні-липні

Окупанти налаштовані рішуче і хочуть взяти під контроль не лише схід, а й південь України

27 квітня 2022, 10:15 comments2355
Поділіться публікацією:

Якщо російській армії вдасться зберегти сили після наступу на сході та півдні України, вона може зважитись на нову фазу бойових дій вже у червні-липні. Як передає портал "Коментарі", таку думку в ефірі "Радіо НВ" висловив нардеп, голова комітету ВР з питань національної безпеки, оборони та розвідки Сергій Рахманін.

У парламенті спрогнозували нову фазу бойових дій уже у червні-липні

Війна в Україні. Фото: GeneralStaff.ua

Парламентарій вважає, що тактика Росії залишиться незмінною. Москва, як і сьогодні, продовжуватиме завдавати ударів по об'єктах критичної інфраструктури. Мета Росії завдати максимальної шкоди тим об'єктам інфраструктури, завдяки яким українська держава продовжує повноцінно функціонувати, а ЗСУ продовжують давати відсіч агресору.

Сергій Рахманін вважає, що зараз російська розвідка зайнята тим, щоб вирахувати, де саме ЗСУ зберігатимуть ту техніку, яка активно йде від західних союзників, вираховуватимуть якими залізничними коліями доставлятиметься ця техніка на фронт. Загарбники намагатимуться завдавати точних ударів по шляхах доставки техніки та по складах з технікою та боєприпасами.

Рахманін також припускає, що російські війська намагатимуться взяти під контроль усю територію Донецької та Луганської областей. Завдання – вийти на адміністративні кордони цих областей ніхто не скасовував. ЗСУ добре відомі плани ворога, тому вони не дозволять цього зробити. Якщо ж ворогові вдасться прорвати оборону української армії та вийти на адмінкордони Донецької та Луганської областей, то наступним завданням стане проведення так званого "референдуму" у Херсоні та вихід на адміністративні кордони Херсонської області, а далі просування по всьому півдні України. Амбітні плани Росії – окупація Запоріжжя, Одеси та Миколаєва. Апетити Росії зростають, і в Кремлі хочуть не лише сухопутний коридор у Крим, а й сухопутний коридор у невизнане Придністров'я.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Британії відповіли на загрози Сергія Лаврова про ризики ядерної війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини