Головна Новини Суспільство події У Одеси з’являться додаткові засоби ППО: де знайшли кошти
commentss НОВИНИ Всі новини

У Одеси з’являться додаткові засоби ППО: де знайшли кошти

Термінали порту Південний «ТІС-Зерно», «ТІС-Міндобрива», «ТІС-вугілля» та ДП «Ворлд ТІС-Південний» виділять 400 тис. доларів на створення додаткових пересувних груп протиповітряної оборони для захисту Одеси та її мешканців від атак «шахедів»

26 жовтня 2023, 15:54
Поділіться публікацією:

Половину суми, 200 тис. доларів, на закупку додаткового ППО, виділяє угорський власник групи "ТІС" Олексій Федоричев. Як інформує портал "Коментарі", про це пише "RegioNews", цитуючи повідомлення прес-служби термінала "ТІС-Зерно". 

У Одеси з’являться додаткові засоби ППО: де знайшли кошти

Чотири термінали порту Південний виділять гроші на додаткові засоби ППО

"Безпека та захист українців – найважливіше питання сьогодення. Керівництво країни, український Уряд та Збройні сили України роблять від себе все можливе, щоб забезпечити цей захист. Однак й бізнес не має стояти осторонь цих процесів. Тільки спільними зусиллями ми збережемо українську землю та людей", — цитує пресслужба слова Олексія Федоричева.

Наразі, розподілом коштів та контролем за виконанням цього проєкту буде займатися Благодійний фонд "Фонд Олексія Ставніцера". Перші транші благодійних внесків вже почали надходити.

"Закуплене обладнання буде передано підрозділам ЗСУ, від яких вже надійшли відповідні запити на фонд. Нові пересувні групи будуть захищати місто в цілому", — повідомляють у фонді.

Скільки планується закупити обладнання для пересувних груп протиповітряної оборони за ці кошти, наразі не повідомляється з міркувань безпеки.

 "ТІС-Зерно" — український морський термінал з перевалки зернових вантажів. Заснований ТОВ "ТІС-Зерно" у 1999 році. Власник 100% акцій термінала — угорський бізнесмен Олексій Федоричев.

Термінал розташований в акваторії порту "Південний", на північний схід від Одеси. Займає земельну ділянку площею 14 га. Перевалка вантажів здійснюється через модернізований причал № 16 (довжина — 279 м, глибина біля межі — 14 м).

Потужність перевалки вантажів — 7 млн т на рік. Потужність одночасного зберігання складів — 460 тис. т. Потужність підлогового складу зерна — 120 тис. тон (найбільший у Європі).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сергій

27 жовтня 2023, 16:06

Цілковита маячня. Федоричев бреше нагло! Хто ж йому продать ППО? У воєнторгах такі речі не продаються.

Іван

27 жовтня 2023, 14:26

Яка фантастчна брехня!!! Рашисту вірить - себе не поважати


Новини