Головна Новини Суспільство події У Новій Зеландії масовий збій на АЗС: несподівана причина найгіршого дня для водіїв
commentss НОВИНИ Всі новини

У Новій Зеландії масовий збій на АЗС: несподівана причина найгіршого дня для водіїв

АЗС у Новій Зеландії стали жертвою масштабного збою платіжних систем 29 лютого.

29 лютого 2024, 17:12
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

29 лютого майже всі автозаправні станції у Новій Зеландії зіткнулись з несподіваною проблемою. Виявилось, що вони не можуть обслуговувати клієнтів через збій системи, яка сталась через високосний рік.

У Новій Зеландії масовий збій на АЗС: несподівана причина найгіршого дня для водіїв

У Новій Зеландії проблеми на АЗС через високосний рік. Фото з відкритих джерел

Як зазначає новозеландське видання NZ Herald автозаправні станції Allied Petroleum, Gull, Z, Waitomo та інші повідомили про проблеми з оплатою картками через збій програмного забезпечення. Їх системи не були запрограмовані на роботу з датою 29 лютого, що трапляється раз на чотири роки у високосний рік.

"Це біль для всіх. Минулого року запровадили нову систему, але, очевидно, вони не були запрограмовані на високосний рік", — вказує власник однієї зі станцій в Новій Зеландії.

Згодом цю інформацію підтвердив виконавчий директор Invenco Джон Скотт, чиє платіжне програмне забезпечення використовують більшість АЗС в Новій Зеландії.

Власники автозаправних станцій заявляли, що докладають усіх зусиль, намагаються усунути перешкоди та знайти альтернативні рішення, щоб водії змогли заправитись на АЗС.

Збій по усій Новій Зеландії тривав понад 10 годин і врешті-решт був вирішений. Власники автозаправних станцій заявили, що це найгірший день для водіїв, тому вони проведуть дні знижок, щоб компенсувати незручності пов’язані зі збоєм системи через високосний рік.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про кращі 10 автомобілів, які можна вигідно продати. Вони майже не втрачають ціни, навіть через 5 років після придбання.

Також "Коментарі" писали про те, кому належать мережі АЗС в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини