Головна Новини Суспільство події У нідерландському ресторані подають бургер за шість тисяч доларів: як він виглядає (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У нідерландському ресторані подають бургер за шість тисяч доларів: як він виглядає (ФОТО)

В меню нідерландського ресторану ввели один із найдорожчих у світі бургерів

6 липня 2021, 18:50
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Нідерландах з'явився в продажу "найдорожчий у світі бургер". Про це повідомляє видання Robb Report.

У нідерландському ресторані подають бургер за шість тисяч доларів: як він виглядає (ФОТО)

Найдорожчий бургер. Фото: De Daltons

Як стало відомо, в нідерландському місті Фортюайзен в меню закладу під назвою De Daltons з'явився бургер за шість тисяч доларів. Власник розповів, що сподівається на те, що його страва зможе потрапити в Книгу рекордів Гіннеса. Це здійснить його дитячу мрію.

Чому так дорого?

До складу бургера входить м'ясо камчатського краба, трюфеля, чорна ікра, яловичина вагю, фуа-гра, сусальне золото, цибуля, обсмажена в ігристому вині Dom Perignon, а також майонез із качиних яєць.

До "Золотого хлопчика" (так називається цей бургер) покупцеві подадуть пляшку вина Chateau Petrus 1995 року. Заначається, що вже як мінімум один відвідувач скуштував цю страву.

Нагадаємо раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в одному з ресторанів каліфорнійського Діснейленду планують включити в меню найдорожчий у світі сендвіч. Порція цієї страви буде розрахована на вісім осіб. Став відомий склад сендвіча, а також його ціна. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також видання "Коментарі" повідомляло про те, яке місто визнане найдорожчим у світі для іноземців. Такий рейтинг був складений американською консалтинговою організацією Mercer.

Рейтинг охопив 209 міст світу, а фахівці компанії враховували безліч параметрів. Зазначається, що дорожнеча міста-переможця рейтингу пов'язана не з високим рівнем добробуту країни і міста, а скоріше з економічною кризою. Детальніше про це читайте в нашій статті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини