Головна Новини Суспільство події У нас при черговому транші МВФ виникають перешкоди непереборної сили - експерт
commentss НОВИНИ Всі новини

У нас при черговому транші МВФ виникають перешкоди непереборної сили - експерт

Андрій Кривонос розповів, що може насторожити МВФ

30 липня 2021, 01:15
Поділіться публікацією:

У нас кожен раз при черговому транші МВФ виникають перешкоди непереборної сили, які ми самі собі і створюємо. Про це заявив глава Директорату Асоціації франчайзингу України, віцепрезидент Асоціації інвесторів в Україні Андрій Кривонос виданню "Коментарі".

У нас при черговому транші МВФ виникають перешкоди непереборної сили - експерт

Андрій Кривонос (фото з відкритих джерел)

І на цей раз таким перешкодою, вважає експерт, може стати те, що президент називає "кадровий голод", а насправді — плутанина з призначеннями і пошуками нових людей в старій обоймі. Що МВФ насторожить точно:

- Нафтогаз з воістину нелюдським знущанням над корпоративним правом;

- НБУ з демаршем ряду співробітників, що в кінцевому підсумку проблем для НБУ не створить, але шерех створило знатний;

- догляд Авакова і виникли відразу розмови про реструктуризацію МВС, виділення підрозділів (читай — зміни відповідальних осіб за бюджетних витрат в правоохоронній сфері);

- "керівництво Офісу генерального прокурора свідомо створило складні умови роботи і всіляко блокує виконання Мамедовим, інтереси якого представляє юридична компанія" Міллер ", своїх посадових обов'язків" — питання і до офісу, і до ситуації, коли інтереси держслужбовця по роботі в держоргані представляє приватна компанія ; — запихання своїх депутатів в Раду — Вірастюк;

- та й взагалі Рада як орган втратив "незначну" функцію: той же Монастирський каже, що його становлення новим міністром внутрішніх справ — це прохання президента (а голосували тоді за нього хто і як?); тут же можна згадати безліч подібних прикладів кадрових голосувань за цей рік;

- ну і Швачко як вершина кадрового голоду — безробітний, без будь-якого досвіду (підтверджень зворотного знайти неможливо) в управлінні хоч чимось, крім двох квартир в Сумах, тепер буде голосувати "за", прийшовши на місце Монастирського.

Нагадаємо, у країнці не відчують ніяких потрясінь, якщо країна цього року не отримає ще один транш від МВФ. Про це під час спілкування з журналістами розповів перший віцепрем'єр — міністр економіки Олексій Любченко.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Comments.ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сташинский

30 липня 2021, 06:40

Если Украине не дадут этот транш, то в октябре к КМУ и бюджетникам придет северный пушной зверек. А за ним ко всему балаганчику под нгазванием "правительство". Причина проста - в сентябре предстоят пиковые выплаты по долгам. В зиму войдем голожопыми и выйдем ли единым государством - большое пытаннячко.


Новини