Головна Новини Суспільство події У Нацполіції розповіли, як вчинили з поліцейськими, які перейшли на бік ворога
commentss НОВИНИ Всі новини

У Нацполіції розповіли, як вчинили з поліцейськими, які перейшли на бік ворога

У Нацполіції запевняють - усі поліцейські, які залишилися на окупованих територіях, звільнені

3 червня 2022, 17:45 comments1780
Поділіться публікацією:

Усі поліцейські, які вирішили залишитися на окупованих територіях, більше не зможуть працювати в правоохоронних органах. Вони звільнені та не отримують зарплату. Як передає видання "Коментарі", про це голова Нацполіції Ігор Клименко розповів журналістам "Українських новин".

У Нацполіції розповіли, як вчинили з поліцейськими, які перейшли на бік ворога

Ігор Клименко. Фото: з відкритих джерел

Ігор Клименко каже, що зараз на теренах, які тимчасово контролює Росія, залишилося не так багато працівників поліції, як розповідають російські пропагандисти.                         

За словами Клименка, він особисто підписав наказ, згідно з яким усі працівники Нацполіції повинні були прибути у певне місце та залишити окуповані території. Як приклад глава Нацполіції каже, що правоохоронцям із окупованих Мелітополя та Бердянська потрібно було приїхати до Запоріжжя. Щодо Херсона та окупованих районів Луганської та Харківської областей, то вони теж повинні були прибути до заздалегідь визначених місць дислокації. Ті ж, хто з тих чи інших причин не виконав наказ, звільнено з лав Нацполіції.

Клименко розповів, що є й ті люди, які свідомо перейшли на бік окупантів і продовжують роботу не лише у місцевій поліції, а й служать окупантам у тих чи інших регіонах. Щодо кількості таких людей, то із загальної чисельності 130 тисяч на сьогоднішній день є більше 60 підозр уже колишнім поліцейським за співпрацю з противником.                                                                     

Читайте також на порталі "Коментарі" — країна, яка підтримує Україну у війні, опинилася серед тих, хто купує зерно, вкрадене Росією.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини