Головна Новини Суспільство події У МВС розповіли, у яких регіонах готувалися масові заворушення
commentss НОВИНИ Всі новини

У МВС розповіли, у яких регіонах готувалися масові заворушення

Українські правоохоронці заявляють, що запобігли провокаціям, які включали масові заворушення та насильство до поліцейських

31 січня 2022, 13:10
Поділіться публікацією:

Правоохоронцям вдалося запобігти провокаціям, які включали масові заворушення та бійки з працівниками правоохоронних органів під час масових акцій у низці обласних центрів. Перше зіткнення з поліцейськими мало статися у Києві під Офісом президента вже 31 січня. Як передає портал "Коментарі", таку інформацію озвучив голова МВС Денис Монастирський та голова Нацполіції Ігор Клименко під час спілкування з журналістами.

У МВС розповіли, у яких регіонах готувалися масові заворушення

Прес-конференція у МВС. Фото: сайт МВС

Денис Монастирський розповів, що нібито мала відбутися акція, в якій мало брати участь до 5 тисяч людей. За тією інформацією, яка є у МВС, це мав відбутися проплачений мітинг. Тобто всі учасники акції повинні були виконувати ті вказівки, які переслідували організатори акції, щоб створити дестабілізацію внутрішньополітичної ситуації в країні.

За словами голови МВС, старт провокаційних акцій мав відбутися в столиці Україні, а далі перенестися до центральних регіонів: Сумської, Чернігівської, Полтавської та Черкаської областей.

Денис Монастирський наголосив на тому, що масові заворушення мали відбутися в тих областях, які розташовані за годину-півтори їзди від Росії.

У свою чергу Ігор Клименко зазначив, що організатор, ім'я якого не називається, підшукував охочих заробити непогані гроші, беручи участь у мітингах. Перший такий мітинг мав відбутися саме сьогодні в столиці України, а далі подібні мали відбутися в інших регіонах.

Читайте також на порталі "Коментарі" — експерти розповіли, як вийшов прокол із держпереворотом, про який розповів на прес-конференції президент.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини