Головна Новини Суспільство події У МВС розповіли, куди може спрямуватися ворог, у разі успішних боїв за Донбас
commentss НОВИНИ Всі новини

У МВС розповіли, куди може спрямуватися ворог, у разі успішних боїв за Донбас

Однак основні битви зосередяться на Донбасі

9 квітня 2022, 13:05 comments2130
Поділіться публікацією:

Те, що російські окупаційні війська вийшли з Київської області, не може бути гарантією того, що Москва більше не зробить спроби наступу на Київ. Те саме стосується наступу на Одесу. Росія може наступати у цих двох напрямках відразу після виконання свого першочергового плану взяття Донбасу. Як повідомляє видання "Коментарі", такою думкою в ефірі загальнонаціонального телемарафону поділився радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко.

У МВС розповіли, куди може спрямуватися ворог, у разі успішних боїв за Донбас

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Радник глави МВС зазначив, той факт, що на території Білорусі залишається досить пристойне угруповання російських військ, дає всі підстави говорити, що у разі успішного завершення операції зі взяття Донбасу противник може знову перейти на наступ у бік Києва. Також Вадим Денисенко не відкидає, що ще однією метою Кремля може стати Одеса. Окупанти можуть зробити чергові спроби висадки десанту на морське узбережжя, про що вже неодноразово раніше йшлося.

При цьому Денисенко підкреслив, що на сьогоднішній день впевнено можна говорити одне – головна мета Росії – це окупація всього Донбасу, наступ на напрямку Луганської та Донецької областей, вихід на адміністративні кордони цих регіонів. У Луганській області росіяни і хочуть захопити Попасну та Рубіжне, а на Донеччині пріоритет номер один залишається Маріуполь. Росія хоче захопити Маріуполь, після чого продовжити наступ на Слов'янськ та Краматорськ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент Володимир Зеленський заявив, що рішення про припинення війни в Україні залежить від однієї людини.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини