Головна Новини Суспільство події У МВС розповіли, чому сьогодні військова загроза охопила абсолютно всю країну
commentss НОВИНИ Всі новини

У МВС розповіли, чому сьогодні військова загроза охопила абсолютно всю країну

Обстріли та диверсанти – вже звична картина для всіх областей

17 березня 2022, 08:55
Поділіться публікацією:

Сьогодні війна вже поширилася на всю територію України. Вона не стосується виключно східної та південної її частини. Явна військова загроза існує у всіх куточках країни. Як передає видання "Коментарі", про це заявив міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський, повідомляє прес-служба Кабміну.

У МВС розповіли, чому сьогодні військова загроза охопила абсолютно всю країну

Залізничний вокзал. Фото: з відкритих джерел

За словами міністра, сьогодні ворожі диверсійні групи є практично у кожному регіоні країни. Українські спецслужби, правоохоронці, ЗСУ, сили тероборони спільними зусиллями їх затримують.

Денис Монастирський визнав, що сьогодні в Україні не залишилося безпечних місць, де можна почуватися в безпеці і немає жодної області, де не проходили б обстріли або не були занедбані ворожі диверсанти. Такі сигнали надходять із усіх куточків нашої великої країни.

Глава МВС наголосив, треба констатувати, що це для багатьох стало звичайним. Багато хто вже розуміє, в яких реаліях українцям доводиться сьогодні жити і якому ворогові протистояти.

Денис Монастирський зазначив, що столиця України також стала епіцентром бойових дій і саме тому щодня надходять повідомлення про те, що вдалося затримати дуже велику кількість диверсійних груп, корегувальник вогню. Є такі ворожі групи і на Західній Україні, тому ця проблема не локальна, а загальнодержавного характеру.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Генштабі ЗСУ розповіли про втрати ворожої армії в Україні. У РФ знову великі втрати серед особового складу, українська армія продовжує завдавати прицільного вогню по окупантам. Як наслідок, у ворога починає броакувати техніки для продовження війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.kmu.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини