Головна Новини Суспільство події У МВС розповіли чи буде доступна зброя українцям після війни
commentss НОВИНИ Всі новини

У МВС розповіли чи буде доступна зброя українцям після війни

Українці зможуть мати зброю після закінчення війни, однак перед цим, їм необхідно буде - пройти відповідну підготовку

25 травня 2023, 13:10
Поділіться публікацією:

Про це в Телеефірі розповів міністр внутрішніх справ Ігор Клименко, пишуть "Коментарі".

У МВС розповіли чи буде доступна зброя українцям після війни

Українці зможуть мати зброю після війни. Ілюстративне фото

"Якщо українці з часом пройдуть відповідне навчання, то так. Першою чергою мова іде про безпечне поводження зі зброєю. Тому що в кожній сім'ї є чоловік, дружина та діти. Тож, ми маємо бути стовідсотково впевнені, що їхньому життю нічого не загрожуватиме. Уже після того, як ми створимо умови для зберігання зброї й тренування на ній, наприклад тир, де і лежатиме ваша зброя, тоді так", — зауважив Клименко.

Лише після організації таких кроків, і свідомого розуміння  людьми, як поводитися зі зброєю, можна буде стверджувати, що українці готові до володіння зброєю.

"Тоді ми зможемо говорити про те, що українське суспільство готове до цього, що люди мають розуміння, щодо заборони носити зброю в місцях масового скупчення. Носити зброю там, де її можуть викрасти, де вона буде небезпечною", — додав міністр внутрішніх справ.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, — Жінка зКиєва оголосила "війну" наркоділкам, що живуть по сусідству: вона звернулася до "Спіймай баригу" "Варять" наркотики прямо в квартирі – бухгалтер зі столиці уже десять років намагається "прикрити" наркобізнес за стіною в її оселі. З надією, припинити рокові жахіття, жінка звернулася по допомогу.

Читайте також на сайті "Коментарі", — Пляжів Одесі: місцева влада розповіла про плани на поточне літо Попри війну, в Одесі все ж планують відкрити доступ до декількох пляжних локацій, поблизу моря. Однак, це трапиться після їх ретельної перевірки. Відкрити можуть локації, в межах берегової лінії Одеси, а саме — від пляжу "Ланжерон" до 16 станції Великого Фонтану.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини