Головна Новини Суспільство події У МВС пояснили, навіщо Лукашенко раптом вирішив провести "навчання" на кордоні з Волинню
commentss НОВИНИ Всі новини

У МВС пояснили, навіщо Лукашенко раптом вирішив провести "навчання" на кордоні з Волинню

Олександр Лукашенко вирішив підіграти президенту РФ Володимиру Путіну

26 травня 2022, 14:50 comments1297
Поділіться публікацією:

Росія намагається всіма можливими способами стримати перекидання додаткових сил ЗСУ на схід, де йдуть запеклі бої та продовжується масовий наступ агресора. Для цього Росія намагається влаштовувати провокації не лише на своїй ділянці кордону, а й на кордоні України та Білорусі. Саме цим можна пояснити раптове рішення самопроголошеного президента Білорусі Лукашенка провести Навчання російських та білоруських військових поблизу кордону з Волинською областю. Як передає портал "Коментарі", такі думки в телеграмі озвучив радник голови Міністерства внутрішніх справ Віктор Андрусів.

У МВС пояснили, навіщо Лукашенко раптом вирішив провести "навчання" на кордоні з Волинню

Військові навчання Білорусі. Фото: з відкритих джерел

Експерт вважає, що такими маневрами росіяни намагаються стримувати перекидання наших військ на Схід. Ми не можемо ігнорувати цю загрозу, тому мусимо утримувати сильні угруповання на цьому напрямі. Сама ж армія Білорусі слабка, непрофесійна та невмотивована.

За словами Віктора Андрусіва, ці навчання є продовженням політики лідера білоруського режиму щодо підігравання президенту РФ Володимиру Путіну. Путін фактично анексував Білорусь, точніше за Лукашенка. Це і пояснює ситуацію, яка є зараз. В умовах цієї анексії Лукашенко намагається якось підігравати Путіну, але так, щоб це не мало наслідків. Політика "допомагатиме Путіну без наслідків" і надалі зберігатиметься.                                                                                     

Читайте також на порталі "Коментарі" — вторгненням Володимир Путін перекреслив всі: соціологи розповіли, скільки українців негативно ставляться до Росії і тепер ненавидять РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини