Головна Новини Суспільство події У Москві знову натякнули, що чекають від Києва сигнал про поновлення переговорів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Москві знову натякнули, що чекають від Києва сигнал про поновлення переговорів

У Путіна продовжують обстрілювати Україну, але хочуть поговорити про припинення вогню

20 травня 2022, 15:38 comments1774
Поділіться публікацією:

Останнім часом ціла низка спікерів Кремля почала озвучувати меседжі про те, що Москва не виходила з переговорного процесу з Україною, але нібито переговори застопорилися з вини України. Цю тему активно коментували в МЗС Росії, багато говорив із цього приводу прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков. Тепер знову готовність сісти за стіл переговорів озвучив член російської делегації в переговорах з Україною Леонід Слуцький. Він не виключив відновлення діалогу, якщо Київ надасть відповідного сигналу. Як повідомляє портал "Коментарі", слова Слуцького передає російське пропагандистське інформагентство "РІА Новини".

У Москві знову натякнули, що чекають від Києва сигнал про поновлення переговорів

Переговори. Фото: з відкритих джерел

За словами Слуцького, зараз між сторонами низький профіль на переговорному процесі, але він особисто виключає, що здоровий глузд переможе, і переговорний процес відновиться.

"Це сьогодні залежить від тих, хто бере участь у переговорах з боку Києва", — зазначив Леонід Слуцький.

Російський представник у переговорній групі сказав, що українська сторона погоджувалася на певні "здорові умови", а потім у ході переговорів "відходила назад".

Зазначимо, радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк підтверджував, що переговори з Росією стоять на паузі з низки причин: РФ не хоче втрачати репутацію, визнавати свою неправоту та прорахунки, зменшувати вимоги.

Раніше обидві сторони давали зрозуміти, що хочуть на полі бою зміцнити позицію для переговорів.                                                                                     Читайте також на порталі "Коментарі" — у Кремлі вже схаменулися – готові до мирного діалогу з Україною, чекають згоди Києва.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Фрол

20 травня 2022, 23:34

Слуцкий - мздоимец и ворюга, в голове не вата а пробка, и этот урод участвует в переговорном процессе?? ХАХАХ!!!!


Новини