Головна Новини Суспільство події У Міноборони Великобританії розповіли про головну мету росіян в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони Великобританії розповіли про головну мету росіян в Україні

Росіяни, ймовірно, віддадуть пріоритет спробам оточити місто найближчими тижнями

21 березня 2022, 09:50
Поділіться публікацією:

У головному оборонному відомстві Великої Британії розповіли, що окупація Києва залишається головним пріоритетом для Росії. Тому Москва намагається продовжувати зосереджувати свої війська поблизу Києва, щоб за кілька тижнів знову спробувати атакувати українську столицю. Як повідомляє видання "Коментарі", про це йдеться в оновленій оцінці британського міністерства.

У Міноборони Великобританії розповіли про головну мету росіян в Україні

Київ. Фото: Facebook

У міноборони Британії фіксують, що бої продовжуються на північ від Києва, хоча війська країни-агресора, що наступали на місто з північного сходу, зупинилися. Окупаційні війська намагаються підтягнути до Києва більше сил, щоб можна було провести нову атаку.

Російські окупаційні війська, які наступали з боку Гостомеля, були зупинені ЗСУ, їм не вдалося знову піти в контратаку.

Найбільше російських військ зосереджено приблизно 25 км від центральної частини Києва.  

У Великій Британії вважають, що Київ – це, як і раніше, ключове місто України, яке російські війська хочуть взяти в оточення, а потім спробувати захопити. Спроби досягти своєї мети Росія намагатиметься здійснювати найближчі тижні.  

Читайте також на порталі "Коментарі" — у США припустили, що деякі країни НАТО можуть ухвалити рішення про те, щоб направити в Україну свої війська. Таку заяву зробила Постійний представник Штатів при ООН Лінда Томас-Грінфілд. При цьому Лінда Томас-Грінфілд нагадала про заяву президента США Джо Байдена, який уже неодноразово констатував, що війська США не воюватимуть в Україні. Позиція президента США залишається незмінною.     




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини