Головна Новини Суспільство події У Міноборони розповіли, коли чекають загострення війни з Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони розповіли, коли чекають загострення війни з Росією

Україна готова дати гідну відсіч російським військовим у будь-який момент, якщо трапиться загострення ситуації на Донбасі

12 травня 2021, 12:49
Поділіться публікацією:

Ситуація на сході країни залишається однією із найактуальніших тем сьогодення. На Донбасі за останній час не тільки почастішала кількість обстрілів, а й значно збільшилася кількість поранених та загиблих українських захисників. Як повідомляють "РБК-Україна", керівник Міноборони Андрій Таран пояснив, чи готова наша армія до ймовірного загострення ситуації.

У Міноборони розповіли, коли чекають загострення війни з Росією

Міністр оборони України Андрій Таран. Фото із відкритих джерел

За словами Тарана, вітчизняна армія знаходиться у чудовій формі. Військовослужбовці постійно перебувають напоготові, відстежуючи те, що відбувається поблизу лінії розмежування на Донбасі.

Слова про ймовірне "осіннє загострення" військових дій у східних областях України Таран ні підтверджує, ні спростовує. За словами міністра, в його відомстві не можуть прогнозувати загострення на якийсь конкретний період часу.

Таран наголошує, що російський уряд і його найманці на Донбасі дуже непередбачувані. Тому українська сторона знаходиться в постійній бойовій готовності — щоб у разі потреби блискавично відповісти на дії противника.

Іншими словами, за твердженням Андрія Тарана, це можна розцінити, як постійне очікування будь-якого загострення з боку Російської Федерації. Ймовірно, мова йде як про погіршення ситуації на самому Донбасі, так і про прогнозоване багатьма експертами можливе повноцінне вторгнення Росії в Україну.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, наскільки реальним експерти вважають ймовірність початку масштабної війни Росії проти України. За словами учасниці програми "Україна-НАТО" Катерини Коваль, наша країна може піддатися атаці з боку російської армії вже цього літа. Яку конкретну дату для цього озвучує фахівець, читайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися, які екологічні кризи загрожують окупованій території Донбасу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини