Головна Новини Суспільство події У Міноборони підтвердили, що бойовики не порушують режим тиші
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони підтвердили, що бойовики не порушують режим тиші

Протягом доби в рядах українських військових немає втрат і поранень

2 серпня 2020, 16:42
Поділіться публікацією:

З початку поточної доби порушень режиму перемир'я з боку російських найманців в Донбасі не зафіксовано, втрат в рядах українських військ немає, повідомляється на сайті Міністерства оборони, передає агентство "Інтерфакс-Україна".

"Бойові підрозділи Збройних сил України та інших силових структур, задіяних в операції, продовжують виконувати взяті зобов'язання щодо дотримання режиму тиші, при цьому повністю контролюючи ситуацію і перебуваючи в готовності до негайного реагування на будь-які зміни оперативної обстановки", — йдеться в повідомленні.

Крім того, українські військові здійснюють очистку територій від вибухонебезпечних предметів. Як інформує штаб операції Об'єднаних сил, за минулу добу підрозділи ДСНС розмінували більше 4 га територій, знешкоджуючи при цьому 113 вибухонебезпечних предметів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що з початку припинення вогню на Донбасі, за ситуацією уважно спостерігають миротворці ООН і представники західної преси.

"Ще раз наголошуємо, що заходи повного і всеосяжного припинення вогню не позбавляють військовослужбовців, в разі порушення домовленостей противником, діяти відповідно до норм Міжнародного права та національного законодавства України в разі не тільки наступальних, але і провокаційних дій збройних формувань РФ, проведення противником диверсійно розвідувальних операцій і створення загрози життю та здоров'ю військовослужбовців, цивільного населення, пошкодження або знищення інфраструктури ", — зазначено в повідомленні.

У Міноборони підтвердили, що бойовики не порушують режим тиші



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини