Головна Новини Суспільство події У Міноборони Британії спростували заяву Кремля, що "спецоперація" в Україні йде за планом
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони Британії спростували заяву Кремля, що "спецоперація" в Україні йде за планом

У британському відомстві нагадали Москві про втрати та відступ з-під Києва

13 квітня 2022, 07:55 comments2201
Поділіться публікацією:

Про те, що так звана "спецоперація" Росії в Україні "йде за планом" заявив, як президент Росії Володимир Путін, так і глава МЗС Росії Сергій Лавров. Вони заявили, що за підсумком операції цілі Кремля мають бути досягнуті. У Міноборони Великій Британії вирішили відреагувати на такі заяви РФ, зазначивши, що вони не відповідають дійсності. Адже якби плани Кремля не були провальними, то не було б і відступу від Києва, як і величезних втрат російської армії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter Міноборони Британії.

У Міноборони Британії спростували заяву Кремля, що "спецоперація" в Україні йде за планом

Російські війська. Фото: Генштаб ЗСУ

"Кремль заявляє, що війна в Україні йде за планом. Але це не так", — наголошується у повідомленні.

На підтвердження своїх слів у відомстві нагадали про статистику російського вторгнення в Україну, коли ЗСУ ліквідували щонайменше 6 російських генералів. Крім того, російські солдати перестали підкорятися військовому командуванню. Також російська армія втратила у війні проти України майже дві тисячі військової техніки. Російська армія була змушена відступати з кількох областей і перестала блокувати Київ. Ще одним підтвердженням провальної дії російської армії є те, що військові РФ збили свій літак.

У британському Міноборони також вирішили потролити Росію, зауваживши, що дуже дивним виявить план Кремля щодо окупації України, якщо взагалі про якийсь план можна говорити.

Читайте також на порталі "Коментарі" — розвідка Британії повідомила, коли розпочнеться масований наступ Росії на Донбасі. Росія вже практично закінчила перекидання військ на Донецький та Луганський напрямок.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Укроп

13 квітня 2022, 11:30

А может у кремлевского недоноска и его лошадиномордого глашатая планы такие?

вах

13 квітня 2022, 09:19

процесс утилизации пуйлом русской зверьковой скотины идет по плану ! такось !

Микола

13 квітня 2022, 07:26

как говаривали в старой армии - война план покажет!

Микола

13 квітня 2022, 07:20

Иван, эт точно!

Иван

13 квітня 2022, 07:07

А чё, если каждый день менять план в зависимости от "успехов" на фронте, то война всегда будет по плану ))))) "Спецоперация" тудей )))))


Новини