Головна Новини Суспільство події У мережі з'явився трейлер фільму Сенцова «Носоріг»
commentss НОВИНИ Всі новини

У мережі з'явився трейлер фільму Сенцова «Носоріг»

Зйомки "Носорога" проходили в Кривому Розі, Львові та Києві і завершилися в грудні 2020 року

9 вересня 2021, 00:32
Поділіться публікацією:

У мережі з'явився перший трейлер нового фільму українського режисера Олега Сенцова "Носоріг". Ролик опубліковано на офіційній Facebook-сторінці проєкту. Стрічка розповідає про хлопця, який потрапляє до кримінального світу. Там він починає свій кривавий шлях, який приведе його зовсім не туди, куди він очікував. Сюжет заснований на реальних подіях того часу. Творці фільму зазначають, що показують справжні 90-е, де жорстокість була нормою, але не вмирала і надія.

У мережі з'явився трейлер фільму Сенцова «Носоріг»

Олег Сенцов - фото з відкритих джерел

Робота над фільмом почалася ще в 2012 році, проте було призупинено через незаконний арешт Сенцова російськими спецслужбами в 2014 році і подальше його укладення. Після звільнення режисера в 2019 році, робота над проектом була відновлена.

Зйомки "Носорога" проходили в Кривому Розі, Львові та Києві і завершилися в грудні 2020 року. Фільм створено у копродукції України, Німеччини та Польщі. Загальний бюджет становить 1650000 євро. Головну роль в картині виконав громадський діяч, лідер організації "Самолюбство" Сергій Філімонов.

"Кастинг на головну роль у фільмі проходив серед ветеранів, колишніх в'язнів, спортсменів. Ми шукали актора, життєвий шлях якого схожий на шлях головного героя. Сергій отримав роль як людина, яка пройшла складний шлях від футбольного фаната через Майдан і війну, а зараз є свідомим активістом правозахисного руху України ", — розповідав раніше Сенцов.

У фільмі також знялися Аліна Зевакова, Марія Штофа, Ірина Мак, Олександр Рудинський, Євген Черніков та інші.

Нагадаємо, колишній бранець Кремля, відомий український кінорежисер Олег Сенцов вважає, що у п'ятого президента України Петра Порошенка є шанс залишитися в політиці і навіть зачепитися за владу тільки в тому випадку, якщо він прийме політичне рішення і знайде в собі мужність об'єднати всі патріотичні сили навколо нового молодого лідера, нехай навіть зі своєї команди.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини