Головна Новини Суспільство події У мережі показали трейлер біографічного фільму про Селіна Діон
commentss НОВИНИ Всі новини

У мережі показали трейлер біографічного фільму про Селіна Діон

17 грудня 2021, 06:05
Поділіться публікацією:

У мережі з'явився трейлер фільму "Алін" (інша назва – "Голос кохання"). Стрічка надихнута життям канадської співачки Селін Діон. Відео опублікували на ютуб-каналі RoadsideFlix. Картина розповість про шлях до успіху дівчини, яку звати Алін Дьє з Квебеку. Трейлер фільму дивіться разом із Радіо MAXIMUM. У фільмі також продемонструють подробиці її особистого життя, палкої закоханості у розлученого чоловіка старшого за неї та конфліктів із сім'єю. Вперше картину було представлено на фестивалі у Каннах. Режисером проекту стала Валері Лемерсьє. Вона написала сценарій фільму разом із Бріжитт Бюк. Оператором виступив Лоран Дайян, який працював над фільмами "Астерікс та Обелікс. Місія Клеопатра" та "Схід-Захід".

У мережі показали трейлер біографічного фільму про Селіна Діон

Селін Діон - фото з відкритих джерел

У фільмі знялися співачка Вікторія Сіо, Даніель Фішо, Антуан Везіна, Жан-Ноель Бруте, Сільвен Марсель, Рок ЛаФортьєн та Паскаль Дерошер. Раніше вийшов трейлер сіткому "Всі мої друзі". Серіал, одна з головних ролей, у якому зіграв Маколей Калкін, стилізований під американські телевізійні комедії 90-х.

Нагадаємо, у мерла мати всесвітньовідомої канадської поп-діви Селін Діон. Відомо, що Тереза ​​Діон померла від тяжкої хвороби на 92-му році життя. За даними таблоїду Daily Mail, співачка дізналася про смерть родички перед одним із своїх концертів. Однак Селін не стала скасовувати виступ у Майамі, присвятивши його своїй матері. Так, зі сцени співачка звернулася до своїх шанувальників з такими словами: "Вам уже відомо, що сьогодні не стало моєї мами. Але ми всі, її сім'я, гаразд. Я знаю, що вона хотіла, щоб сьогодні ввечері я була найкращою. версією себе.

І я також знаю, що вона хотіла, щоб усі ви провели найкращий час у своєму житті". Відомо, що за кілька днів до смерті жінки у Селен відбулася серйозна розмова з лікарем Терези Діон. Тоді виконавиця дізналася про те, що її мамі залишилося Недовго Як зізналася сама 51-річна музикантка, напередодні вона разом із братами та сестрами відвідувала матір та встигла попрощатися з нею.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини