Головна Новини Суспільство події У Мелітополі прогримів вибух у районі проживання екс-нардепа, який став зрадником
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мелітополі прогримів вибух у районі проживання екс-нардепа, який став зрадником

Раніше РФ призначила псевдогубернатором Запорізької області екс-нардепа Євгена Балицького

30 травня 2022, 09:57
Поділіться публікацією:

У центрі тимчасово окупованого Мелітополя прогримів сильний вибух у районі проживання екс-парламентарія від Запорізької області Євгена Балицького, який допомагав російським військам заходити на територію Запорізької області. Як передає портал "Коментарі", про це повідомив у Facebook нардеп "Європейської Солідарності" Олексій Гончаренко.                

У Мелітополі прогримів вибух у районі проживання екс-нардепа, який став зрадником

Вибух у Мелітополі. Фото: RIAMELITOPOL

Гучний вибух пролунав о 7:50. У мешканців Мелітополя, які проживають у районі вулиць Героїв України, Петра Дорошенка, Богдана Хмельницького, затремтіли вікна та стіни у багатоповерхівках.

Пізніше стало відомо, що вибух прогримів у районі ТЦ "Квартал", де й проживає самопроголошений губернатор Запорізької області Євген Балицький. Поки що не повідомляється, чи постраждав хтось внаслідок вибуху.

Олексій Гончаренко пізніше повідомив, що, на превеликий жаль, Євгену Балицькому вдалося вижити.

"Пишуть, що Балицький вижив. Поки що. Жень, не виживеш. Все одно здохнеш, як останній колаборантський собака. Хоча я сподіваюся, що ми зможемо взяти тебе в полон. Посадимо в клітку посеред Запоріжжя та табличку повісимо про те, що ти губернатор. Буде весело та цікаво", – написав Гончаренко.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Сергій Лавров відзначився новою заявою, звинувачує Францію в тому, що Україна продовжує давати відсіч російським окупантам і в країні процвітає "неонацизм".

Також видання "Коментарі" повідомляло – контрнаступ ЗСУ на Херсонщині поламав плани Росії – тепер Москва сумнівається – чи зможе й надалі контролювати південь України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини