Головна Новини Суспільство події У Мелітополі окупанти зібрали мітинг з червоними прапорами та радянською символікою
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мелітополі окупанти зібрали мітинг з червоними прапорами та радянською символікою

На окупованих територіях росіяни проводять проросійські мітинги

1 травня 2022, 16:58
Поділіться публікацією:

З нагоди 1 травня в окупованому Мелітополі, що в Запорізькій області, російські окупанти зібрали "мітинг" з червоними прапорами, на яких нанесена радянська символіка, георгіївськими стрічками.  Таким чином вони готували "картинку" звільненого міста для пропагандистських російських змі.

У Мелітополі окупанти зібрали мітинг з червоними прапорами та радянською символікою

Фото Телеграм

Окупанти підняли над Мелітопольською аркою червоний прапор замість українського, прилаштували туди вивіску із зіркою та георгіївською стрічкою й надписом "Слава победителям". Про це повідомив нардеп Олексій Гончаренко.

"Отже, пропагандисти розганяють "перемогу" у Мелітополі. Нібито як усі люди там чекали на першотравень, щоб підняти червоний прапор над містом. Ось тільки мало хто з місцевих прийшов на це "победобесие". Друзі, пам'ятаємо: якщо на відео не кажуть паляниця, значить у цей театр не віримо. Це робота на внутрішнього споживача, не більше. Нехай своїм тупим зомбі розповідають про те, як у Мелітополі їх чекали. Ми знаємо, що Мелітополь – Україна! І ніколи не кинемо вас, друзі!", — наголосив депутат.

Дійсно, в місті активізувалися партизани — відстрілюють вночі окупантів та розклеюють патріотичні листівки з текстом "Мелітополь – це Україна". За даними розвідки, містяни "зачистили" вже з сім десятків ворогів.

Однак на бізнес окупанти продовжують чинити тиск. Відомо, що вони відкрили магазини та прописують в цінниках рублі. Раніше повідомлялося, що масово вивозили зерно зі складів до Криму, майно і метал із підприємств. Нещодавно, за інформацією Запорізькою обласної адміністрації, фермери Мелітопольського району повідомили, що окупанти почали скуповувати зерно  вдвічі заниженими цінами. У громадян, які не хочуть продавати зерно, товар забирають силою під дулами автоматів.

Як повідомляв портал "Коментарі", причетним до катувань у Бучі оголошено підозри. У Офісі генпрокурора назвали 10 прізвищ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

украинец

1 травня 2022, 16:51

гончаренко пнх, тупое чмо, говорю тебе как коренной житель мелитополя


Новини