Головна Новини Суспільство події У Львові священик переписав церква на дочку, а ділянку - на зятя
commentss НОВИНИ Всі новини

У Львові священик переписав церква на дочку, а ділянку - на зятя

У Львові священик приватизував храм, який було споруджено за рахунок пожертвувань городян. Саму церкву він переписав на дочку, а земельну ділянку при будинку оформив в іпотеку на свого зятя

31 грудня 2020, 05:45 comments1050
Поділіться публікацією:








У Львові між місця жителям і батюшкою храму Святого Духа на Левандівці стався конфлікт. Як стверджують самі парафіяни церкви, їм не дають приходити молиться, бо сам храм, батюшка переписав на свою дочку, а землю — в іпотеку на зятя.

У Львові священик переписав церква на дочку, а ділянку - на зятя

Фото: lvov.strana.ua/

Як стверджують парафіяни, батюшка приватизував будівлю храму 11 років тому і закрив церкву. Через це новому священику разом з людьми доводиться молитися взимку на вулиці. Про це йдеться в сюжеті телеканалу "НТА".

Батюшка як і раніше проводить богослужіння в старому храмі серед своїх людей, а інших не пускає, йдеться в сюжеті.

Священик відмовився дати якісь пояснення журналістам.

Жителі міста звернулися в суд, щоб відновити справедливість, і довести документ покупки-продажу недійсним. В даний момент проводиться досудове розслідування і вже порушено кримінальну справу за статтею "шахрайство".

Нагадаємо, священик в Італії потішив віруючих під час онлайн-служби. Запускаючи трансляцію в соцмережах, він випадково включив смішні фільтри. Ролик миттю розійшовся по інтернету. Через жорсткі умови карантину священикам в Італії заборонено проводити традиційні служби. Щоб не залишити парафіян без молитви , служителі церкви ненадовго перекваліфікувалися в блогерів. Тепер служби вони проводять онлайн за допомогою прямого ефіру. Однак, брак досвіду користування соцмережами дає про себе знати. Іноді священики потрапляють в забавні ситуації, як сталося і цього разу. Запускаючи прямий ефір на смартфоні, служитель однієї з італійських церков Паоло Лонго випадково активував фільтри.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини