Головна Новини Суспільство події У Лукашенка заявили, що їм примарилися «українські ДРГ», які вже заходять на територію Білорусі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Лукашенка заявили, що їм примарилися «українські ДРГ», які вже заходять на територію Білорусі

Жодних доказів виявлення, затримання чи ліквідації білоруськими військовими так званих "українських ДРГ" Мінськ не надав

22 травня 2022, 16:10 comments1216
Поділіться публікацією:

Держсекретар Ради безпеки Білорусі Олександр Вольфович заявив, що на територію Білорусі нібито проникають "українські диверсійно-розвідувальні групи". При цьому фактів такого влучення він не назвав. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву Вольфович зробив в ефірі білоруського телеканалу "Білорусь-1".

У Лукашенка заявили, що їм примарилися «українські ДРГ», які вже заходять на територію Білорусі

Олександр Вольфович. Фото: belta.by

Держсекретар РБ Білорусі зазначив, що українські війська окопуються поблизу державного кордону, проводять мінування. Також білоруські прикордонники нібито зафіксували роботу диверсійно-розвідувальних груп, у тому числі із заходом на територію Білорусі.

При цьому у Білорусі так і не змогли надати якихось доказів того, що "українські ДРГ" справді перетинали кордон. Про затримання таких "ДРГ", як і про їхню ліквідацію не повідомляється.

Також у Білорусі нібито навіть змогли порахувати, яка чисельність українських військ зосереджена поблизу українсько-білоруського кордону. Загалом чисельність українських військ поблизу білоруського кордону майже 20,5 тисячі людей. Найбільше у Рівненській області.

Читайте також на порталі "Коментарі" — британська розвідка нещодавно повідомляла, що з темою можливої участі у війні білоруської армії питання досі не закрите, а враховуючи, що в Росії зазнають великого дефіциту в живій силі, яку можна відправити на війну в Україну , то Путін знову намагатиметься схилити Лукашенка до участі білоруських військових у війні проти України.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Лукашенко здивував свій генералітет, розхваливши ЗСУ: що сталося з диктатором – чому змінив риторику.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: http://tvr.by/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини