Головна Новини Суспільство події У літаку росіянка вдарила маленьку дівчинку з України: що її розлютило
commentss НОВИНИ Всі новини

У літаку росіянка вдарила маленьку дівчинку з України: що її розлютило

Росіянці не сподобалася подушка з "російським кораблем"

7 вересня 2022, 08:10 comments1661
Поділіться публікацією:

У літаку Відень — Валенсія росіянка вдарила дівчинку з України, бо та тримала в руках подушку, на якій був зображений український військовий, який посилав російський військовий корабель. Мама дівчинки не стала вдавати, що нічого не сталося, а поставила росіянку на місце, написавши заяву до поліції. Як передає видання "Коментарі", про це жінка розповіла у себе у Facebook.

У літаку росіянка вдарила маленьку дівчинку з України: що її розлютило

Літак. Фото: з відкритих джерел

Роксолана розповіла, що вона дуже образилася через поведінку громадянки Росії. Жінка розповідає, що вона разом із дітьми була в Україні, а потім виїхала з країни та летіла з Австрії до Іспанії, де на борту літака і стався скандальний інцидент.

Все сталося, розповідає українка, коли її дочка виходила зі свого місця в туалет, тоді росіянка і скористалася можливістю штовхнути рукою її в спину.

За словами Роксолани, після того, як росіянка спробувала вдарити її дочку, вона прикинулася, ніби спить. Українка звернулася до жінки англійською мовою, зажадавши, щоб та пояснила, що їй зробила дитина. Але скандальна пасажирка і далі вдавала, що спить. Тоді українка звернулася по допомогу до бортпровідника, але жінка і на нього не реагувала. Зрештою, росіянка піднялася зі свого місця і почала звинувачувати українку, що у тієї невиховані діти, але в чому саме невиховані так пояснити і не змогла.

Коли росіянка зрозуміла, що Роксолана має намір написати заяву в поліцію, то та почала незграбно перепрошувати і говорити в стилі росіян, що вона нічого не робила, намагалася натякнути, що готова "якось порішати питання", але українка відмовилася приймати такі пропозиції та заяву було написано.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ЄС призупинить угоду з РФ про спрощення візового режиму: що це означає — як відреагують росіяни.

У літаку росіянка вдарила маленьку дівчинку з України: що її розлютило - фото 2




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини