Головна Новини Суспільство події У Кремлі заявили про пряму агресію НАТО проти РФ: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі заявили про пряму агресію НАТО проти РФ: що сталося

У Москві поспішили звинуватити НАТО у ситуації "з блокадою Калінінграда"

20 червня 2022, 13:37 comments2652
Поділіться публікацією:

Росія заявила, що у них "розв'язані руки", якщо Євросоюз "не виправить ситуацію з блокадою Калінінграда". Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє російське пропагандистське видання "РІА Новини" з посиланням на голову комісії Ради Федерації із захисту суверенітету Андрія Клімова.

У Кремлі заявили про пряму агресію НАТО проти РФ: що сталося

Калінінград. Фото: з відкритих джерел

Російський чиновник заявив, що Північноатлантичний альянс, використовуючи територію Литви, заблокував російський регіон. Йдеться про Калінінградську область, що є прямою агресією проти суверенітету РФ. Саме тому в Москві думатимуть, як вдатися до "самозахисту".

Також вже з'явилася реакція прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова, який назвав рішення влади Литви безпрецедентним, яке є "порушенням усього і вся". За словами Пєскова, протягом декількох днів Москвою будуть вжиті заходи щодо загрозливої ситуації.

Зазначимо, раніше губернатор Калінінградської області Росії Антон Аліханов заявив, що Вільнюс вирішив запровадити заборону на пропуск поїздів до Калінінградської області. Так, усі транзитні поїзди опинилися під забороною. Заборона була введена після того, як почали діяти санкції, накладені на транзитні потяги, які прямують до Росії. Москва вважає такі дії незаконними та такими, що загрожують інтересам Росії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — глава МЗС України Дмитро Кулеба розповів, як воюватиме Україна, якщо поставок зброї не буде.

Також видання "Коментарі" повідомляло — Україна йде на повний розрив із РФ та шлях до ЄС: експерти розповіли про що говорять нещодавні рішення Верховної Ради – чи актуальні вони зараз.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/167965
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини