Головна Новини Суспільство події У Кремлі вирішують, як оформити поразку Путіна, – радник голови ОП
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі вирішують, як оформити поразку Путіна, – радник голови ОП

Олексій Арестович переконаний, що Росія вже програла війну проти України

16 квітня 2022, 09:35
Поділіться публікацією:

Війна в Україні Росією програно. Зараз лише стоїть питання, як кремлівській верхівці краще підготувати до цього населення, як йому все, що сталося, подати. Як передає портал "Коментарі", таку думку в інтерв'ю Марку Фейгін висловив радник голови Офісу президента Олексій Арестович.

У Кремлі вирішують, як оформити поразку Путіна, – радник голови ОП

Олексій Арестович. Фото - сайт Офісу президента України

Радник голови ОП вважає, що росіянам нав'язуватимуть думку про те, що Москва вчинила гуманно, вирішивши не змагатися з НАТО, щоб не допустити застосування ядерної зброї, що ніби призвело до ядерної війни.

Арестович згадав затоплення крейсера "Москва", зазначивши, що після того, що сталося, російське керівництво точно зрозуміло, що війну в Україні програно і тепер стоїть завдання, як правильно це подати населенню РФ.

На думку Олексія Арестовича, російське керівництво знову зменшило апетити, і цілі так званої "спецоперації" в Україні вже на порядок нижчі. Зниження цілей відбувається після кожного провалу в Україні.

Олексій Арестович припускає, що в ситуації, що склалася, Путіну залишається завдати тактичного ядерного удару, що призведе до того, що США такого точно не пробачать і почнуть об'єднуватися з Китаєм, щоб утихомирити господаря Кремля. Є ще інший сценарій – можна програти НАТО, але не Україні, що стало б для росіян найжахливішим кошмаром. Для цього російському президентові потрібна кривава бійня, ескалація, щоб потім звернутися до росіян і сказати, що не варто допускати ядерну війну, від якої буде дуже багато смертей.

На думку Арестовича, свої дії Путін може пояснити тим, що він зупинив криваву вакханалію. Але Путін зазначить, що НАТО і розумні політики надавали на українців і ті припинили війну.

Читайте також на порталі "Коментарі" — прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков знову нагадав про першочергову мету війни в Україні та заявив, що "спецоперація" йде, як і раніше, за планом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини