Головна Новини Суспільство події У Кремлі розповіли, хто ще, окрім Росії, може зазіхнути на українські землі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі розповіли, хто ще, окрім Росії, може зазіхнути на українські землі

За словами прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова, в останні місяці з Польщі надходить "відверто ворожа риторика"

6 травня 2022, 15:22 comments5992
Поділіться публікацією:

У той час, як РФ веде повномасштабну війну проти України, вбиваючи українців та окуповуючи українські міста та села у самому Кремлі намагаються вдавати, що нічого такого не відбувається. Більше того, офіційній Москві вистачає нахабства стурбовано заявляти, що це Польща мріє окупувати частину України і має на це конкретні плани. З такою заявою виступив речник президента Путіна Дмитро Пєсков.

У Кремлі розповіли, хто ще, окрім Росії, може зазіхнути на українські землі

Дмитро Пєсков. Фото з відкритих джерел

Рупор Кремля заявив, що риторика Польщі ніколи не була дружньою, проте останні місяці вона стала відверто ворожою. Ось тільки Дмитро Пєсков не потрудився пояснити, він має на увазі риторику Польщі стосовно Росії чи України, як і не пояснив, чому раптом офіційна Варшава стала недружньо ставитися до офіційної Москви, які події цього передували.

Дмитро Пєсков також назвав для всіх очевидним фактом, що загроза територіальної цілісності України може виходити саме з боку Польщі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко знову спробував виставити себе "миротворцем", який виступає на мир і дивується, чому це "спеціальна військова операція" в Україні так сильно затягнулася. Експерти розповіли в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню, про що можуть говорити нові заяви Лукашенка і чому раптом Лукашенко вирішив налагодити свої відносини із Заходом.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Міноборони РФ наперед намагаються виправдати свої ракетні удари по містах України. На цей раз навіть представили список міст, які збираються обстріляти найближчим часом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини